Játékvezetés: Kassai megsérült, szakadás van a combjában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.17. 08:35
Izomszakadás? Fájdalom terhelés közben? Nos, sokszor írunk ilyen témákról, főleg a felkészülés idején, amikor a szokottnál nagyobb terhelést kapnak a labdarúgók. Ám most nem futballista a hír főszereplője: Kassai Viktor FIFA-játékvezető töltötte orvosi vizsgálatokon az idejét.

A 41 esztendős játékvezető két hete érez fájdalmat a combjában, de az első vizsgálatok nem jeleztek problémát, így a sportember folytatta a téli felkészülést a tavaszi idényre. Csakhogy amikor az edzések érdemi részéhez ért, és amikor a legnagyobb terhelést kellett kapnia, a combja jelzett, valami nincs rendben.

„Mielőbb szeretnék a végére járni, és pontos diagnózist hallani – mondta Kassai Viktor. – Ezért MR- és ultrahangos vizsgálatokra is elmentem, és azt már tudom, a combizomban történt szakadás. Szerencsére nem nagy. Akkora, hogy a bemelegítést, a kevésbé megterhelő gyakorlatokat el tudom végezni, de amikor az erősebb feladatok jöttek, újra és újra éreztem a fájdalmat. Nem nagy dolog ez, remélem, mielőbb rendbe jön.”

A játékvezetők hétfőn utaztak el edzőtáborozni Törökországba, a vizsgálatok miatt Kassai Viktor nem tudott társaival tartani, az elkövetkezendő vizsgálatokat követően derül ki, mikor mehet a kollégái után Antalyába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik