Játékossors: Vadócz elismerte, beszélt Diego Forlánnal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.01.04. 09:51
null
Vadócz Krisztián több klubbal is tárgyal (Fotó: Török Attila)
A Budapest Honvédot harmadszor is elhagyó Vadócz Krisztián az M4 Sportnak elmondta, egyelőre nincs új klubja, de beszélt az uruguayi Penarol új vezetőedzőjével, Diego Forlánnal, akivel korábban egy csapatban futballozott.

 

A 34 éves magyar középpályással kapcsolatban egyes uruguayi oldalak kész tényként közlik, hogy a Penarolhoz szerződik, ám Vadócz elmondása szerint egyelőre több csapat is képben van.

„Klubváltás még nem, egyelőre annyi történt, hogy elhagytam a Honvédot. Egy búcsú soha nem boldog vagy jó dolog. De benne van a pakliban, nemcsak a futballban, hanem az életben is. Nyilván tárgyalok csapatokkal, de nem vagyok hozzászokva, hogy itt a dolgok elé mennek, pletykálnak rólam. Az eddigi karrieremben ez kimaradt. Általában az van, hogy egy bejelentés megtörténik, és arról lehet beszélni. Persze beszéltem Diegóval mindenféléről, aztán majd ez is alakul, ez is egy opció. Néhány napon belül már lesz valamilyen mozgolódás velem kapcsolatban, reményeim szerint napokon belül többről is be tudok számolni” – mondta Vadócz Krisztián.

A teljes nyilatkozatot itt hallgathatja meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik