Játékossors: Rósa Dénes a BLSZ II-ben folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.26. 14:00
A legutóbb az NB I-ben a Ferencvárosban szereplő, 36 esztendős Rósa Dénes a Budapest-bajnokság II. osztályában 3. helyen álló ASR Gázgyárban folytatja a jövőben – a középpályás a Digi Sport Reggeli start című műsorában beszélt erről.    

„Az elmúlt időszakban próbáltam kicsit távol tartani magam a közegtől. Ennek nem volt különösebb oka, úgy éreztem, kell egy kis szabadság, kiélveztem ezt az egy-másfél évet, ami alatt a magán üzleteimmel foglalkoztam, illetve próbáltam a futball utáni életemet szervezni – nyilatkozta az elmúlt időszakról a Digi Sportnak Rósa Dénes, a korábbi válogatott labdarúgó. – Voltak olyan lehetőségeim, hogy »megélhetési futballista« legyek, kihúzzam még egy-két évet, de azt is tudatosan építettem, hogy már három éve önálló cégeket üzemeltetek, és így nem volt nehéz a futball iránti élet kezdése.” Rósa Dénes, a korábbi válogatott labdarúgó. – Voltak olyan lehetőségeim, hogy »megélhetési futballista« legyek, kihúzzam még egy-két évet, de azt is tudatosan építettem, hogy már három éve önálló cégeket üzemeltetek, és így nem volt nehéz a futball iránti élet kezdése.”

Wágner Ádám, az ASR Gázgyár vezetőedzője elmondta, a BLSZ II-ben szereplő csapatukba több játékost is kerestek, így irányító középpályást is, és egy közös ismerősön keresztül kerültek kapcsolatba a klub nélküli Rósával.

Wágner Gábor másodedző elmondta, elsősorban játékosként keresték meg Rósát, de mivel megvan az UEFA B-licences edzői végzettsége, és lehetnek a jövőben edzői ambíciói, így játékos-edzőként is számítanak rá. A középpályás így a Wágner ikrek edzőpáros mellett a pályán segítheti a szakmai munkát az ASR Gázgyárnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik