Játékossors: Pölöskey ismét külföldi tesztelésre utazhat

Vágólapra másolva!
2012.08.23. 15:07
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy a Ferencvárostól távozó Pölöskey Pétert a ZTE és az Eger is hívja. Ezt a Nemzeti Sport Online kérdésére a játékos menedzsere, Fülöp Ferenc is megerősítette, aki ugyanakkor hangsúlyozta, elsősorban továbbra is külföldi lehetőségben gondolkodnak. A csatár korábban az angol Coventrynél járt tesztelésen, és nem zárható ki, hogy hamarosan ismét próbajátékra utazik.

„Vannak külföldi érdeklődések Pölöskey Péter iránt, több irányba is folynak egyeztetések, Belgium, illetve német vagy angol alacsonyabb osztályú csapat is szóba jöhet. Könnyen lehet, hogy hamarosan újabb külföldi tesztelésre utazik a csatár” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Pölöskey Péter menedzsere, Fülöp Ferenc, aki kérdésünkre elismerte, itthonról is van ajánlatuk.

„Elsősorban külföldi lehetőségben gondolkodunk, de meg tudom erősíteni, hogy az Egernél és a ZTE-nél is szóba került Péter szerződtetése. A magyar lehetőségekről azonban csak akkor beszélhetünk, ha nem sikerül külföldre szerződnie. Legkésőbb jövő hét végéig jó lenne lezárni Pölöskey ügyét” – tette hozzá a játékosügynök.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik