Játékossors: az FTC kiszemeltje Dániában próbázott, hiába

Vágólapra másolva!
2013.02.19. 18:46
Dániában járt próbajátékon Stanley Aborah, ám a Bröndby nem kínált szerződést a belga védekező középpályásnak. A labdarúgó NB I-ben szereplő FTC által is tesztelt futballista már el is hagyta a dániai sereghajtó edzőtáborát.

A ghánai születésű, de belga állampolgársággal is rendelkező Aborah az FTC Vác ellen megnyert felkészülési meccsén (3–0) tűnt fel és játszott egy félidőt január végén. Más csapatok is felfigyeltek a középpályásra, aki hamar továbbállt Budapestről, és a dán Bröndbyhez utazott tesztelésre múlt héten.(3–0) tűnt fel és játszott egy félidőt január végén. Más csapatok is felfigyeltek a középpályásra, aki hamar továbbállt Budapestről, és a dán Bröndbyhez utazott tesztelésre múlt héten.

A dán klub nem kínált kontraktust a 25 éves labdarúgónak, aki így el is hagyta az együttes edzőtáborát, és az is valószínűsíthető, hogy nem lesz a Fradi futballistája sem.

Aborah az Ajaxban mutatkozott be a felnőttek között, majd megfordult többek között a Den Boschban, a Gillinghamben és a Vitesse-ben is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik