Izgalmas mérkőzés sajnálatos végjátékkal

Vágólapra másolva!
2009.08.24. 07:36
Címkék
Hét gólt, hazai győzelmet és paprikás végjátékot hozott a Soproni Liga 5. fordulójának vasárnap esti mérkőzése. A Haladás–Videoton találkozón a vendégek háromszor is egyenlítettek, mégis kikaptak, azonban nem(csak) erről marad emlékezetes a szombathelyi kilencven perc.
Bódog Tamás (háttal a földön) érzékeny ponton kapott rúgást (Fotó: Meggyesi Bálint)
Bódog Tamás (háttal a földön) érzékeny ponton kapott rúgást (Fotó: Meggyesi Bálint)

Az utolsó percekben az indulatok a pályán, illetve a kispadoknál is elszabadultak: Csertői Aurél és a vendégek pályaedzője, Bódog Tamás ölre is ment a vélt vagy valós sérelmek miatt.

„Csertői Aurél a pályán elrúgta a labdát, hogy húzza az időt – mondta Bódog Tamás a Nemzeti Sportnak. – Én odamentem, és visszarúgtam. Ez hiba volt, mert elhagytam a technikai zónát. Csertői Aurél megragadta a nyakamat, és mielőtt reagálhattam volna, térddel ágyékon rúgott.”

A másik fél lapunknak nem kívánta kommentálni a történteket, a Haladás honlapjának viszont tett egy megjegyzést az esettel kapcsolatban:

„Ha én átmennék a Fradi pályáján az ellenfél edzőjéhez, úgy megvernének, hogy nem érnék haza” – jegyezte meg Csertői Aurél.

A meccs végi balhé azért különösen sajnálatos, mert amúgy élvezetes mérkőzést játszott a két gárda.

„Jó iramú, izgalmas mérkőzésen remek gólokat látott a közönség, sajnos mi jöttünk ki vesztesen a gólzáporból. Kár, hogy a találkozó végére elszabadultak az indulatok, ami bizonyos mértékig rontotta a mérkőzés összképét” – értékelt a lefújást követően Mezey György, a Videoton vezetőedzője.

Visszatérve Csertői Aurélra, a Haladás szakvezetője szerint óriási fegyvertényt hajtottak végre, hiszen egy bajnokesélyes csapat ellen sikerült begyűjteniük a három pontot.

A találkozóról szóló cikkünket ide kattintva olvashatják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik