Ismét a Ferencvárosból erősít a Vasas

Vágólapra másolva!
2011.02.10. 13:34
null
Kulcsár Dávid tavasszal már Angyalföldön futballozhat (Fotó: Czagány Balázs, archív)
Címkék
A Vasas labdarúgócsapatának hivatalos honlapja már tegnap beszámolt arról, hogy ajánlatot tettek a Ferencvárosnak Kulcsár Dávidért, és már csak a játékos válaszára várnak. A középpályás a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, elfogadta az angyalföldiek ajánlatát, így fél évig a Vasasnál folytatja pályafutását. 

A Vasas ügyvezető elnöke, Markovits László már január elején bejelentette, hogy szeretnék kölcsönvenni a Ferencváros 22 éves középpályását, Kulcsár Dávidot.

Az angyalföldi klub tegnap arról számolt be honlapján, hogy hivatalos ajánlatot tettek a zöld-fehéreknél ősszel kevés lehetőséget kapó futballistáért, és már csak Kulcsáron múlik, hogy elfogadja-e a Vasas ajánlatát.

„Nem titok, szóban sikerült megállapodnom a Vasas vezetőivel, és mivel információim szerint a két klub is megegyezett egymással, minden akadály elhárult, fél évig Angyalföldön folytatom pályafutásomat” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a futballista, aki hozzátette, a szerződés aláírása már csak formalitás, erre ma vagy holnap kerülhet sor.

„A Ferencváros vezetői már decemberben közölték velem, mik a szándékaik, és én is úgy láttam, hogy egy kölcsönszerződés az előnyömre válhatna, hiszen állandó játéklehetőségre van szükségem. Arról most még korai beszélni, hogyan alakul a hosszú távú jövőm, előbb a Vasasban szeretnék bizonyítani, aztán meglátjuk” – tette hozzá Kulcsár, akit még két és fél éves szerződés köt a Ferencvároshoz.

A játékos a két klub közötti megállapodásról nem tudott részletekről beszámolni, és mivel a hivatalos bejelentésre még várni kell, azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a Vasas opciós jogot is szerez-e Kulcsár játékjogának megvásárlására.

Ferenczi István után Kulcsár Dávid a második játékos fél éven belül, aki a Ferencvárostól a Vasashoz szerződik.

A klub cáfolja, hogy felfüggesztett adószámú cég az új tulajdonos  
 

A gazdasag.hu weblapon ma megjelent „Felfüggesztett adószámú cég vette meg a Vasast” című cikkével kapcsolatosan a Vasas Sport Club és a Híd Akvizíciós Zrt. helyesbítésre kéri a honlap szerkesztőit – adta hírül hivatalos honlapján az angyalföldi klub.

 

„Az oldalon megjelent cikk hosszasan elemzi a Híd Akvizíciós Zrt. előtörténetét, amelyben a felfüggesztett adószámról ír. Tájékoztatunk mindenkit, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Tolna Megyei Adóigazgatósága 2011. január 17-én kelt jogerős határozatával a Híd Akvizíciós Gazdasági Tanácsadó Zrt. adószáma alkalmazásának felfüggesztését megszüntette. Tekintettel arra, hogy a felek 2011. február 4-én írták alá az üzletrész adásvétel szerződést, nem igaz a cikkben az az állítás, mely szerint „felfüggesztett adószámú cég vette meg a Vasast" – olvasható az angyalföldi klub hivatalos honlapján megjelent közlemény.

„Az természetes a média részéről, hogy egy ilyen tranzakció kapcsán érdeklődik az új tulajdonos háttere iránt – nyilatkozta a megjelentekkel kapcsolatban Markovits Léászló, a Vasas ügyvezető elnöke. – Az is igaz, hogy a NAV honlapján a január 17-i jogerős határozat még nem szerepel, ami félrevezethette a cikk szerzőjét. Sajnáljuk, hogy a szerzővel nem tudtunk a cikk megjelenése előtt egyeztetni, mert akkor ez a hír nem ilyen formában látott volna napvilágot. Ahogy mindig, mi a legnagyobb készséggel állunk mindenki rendelkezésére, ezért szeretnénk a jövőben mindenkit megkérni, ha ilyen horderejű adatot szeretne közölni, akkor a megjelentetés előtt az érintett feleknél is tájékozódjon. Egy ilyen információ ugyanis hátrányosan érintheti a klub és a befektető megítélését is, amely semmiféleképpen nem tesz jót a magyar labdarúgásnak."  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik