Honvéd: volt fradista is a kispestiekkel kezdett

Vágólapra másolva!
2016.01.04. 13:43
A Honvéd labdarúgócsapata hétfőn két új játékossal a soraiban kezdte meg a téli felkészülést.

Marco Rossi vezetőedző a második keret játékosaival kiegészülve mintegy 35 futballistának tartott edzést Kispesten a Bozsik-stadion edzőpályáján.

A gyakorláson részt vett a nem sokkal a tréning előtt bejelentett új szerzemény, a kárpátaljai kapus, Nagy Sándor.

A volt ferencvárosi védő, a legutóbb az NB II-es Szigetszentmiklósnál szereplő Sváb Dániel pedig próbajátékra érkezett Kispestre.

„Közel másfél órás edzéssel, nagy sajtóérdeklődés közepette kezdődött NB I-es csapatunk felkészülése a tavaszi idényre. Hiányzó nem volt. Lajtaváry Buda, a csapat masszőrje örömmel vette tudomásul, hogy nincs beteg, sérüléssel is csak Szilágyi Lóránd bajlódik, de jövő héten már ő is az edzők rendelkezésére áll. A játékosokat mínusz 9 fokos hideg, és hózápor várta. A barátságtalan időjárás ellenére a fiúk jó hangulatban végezték a gyakorlatokat. A tréning futással kezdődött, de fél óra után azért a labdák is előkerültek" – tudósított az első edzésről a Honvéd hivatalos honlapja.

Holnap a Goldball-pályán folytatódik a kispestiek felkészülése. Az első edzőmérkőzés január 13-án, szerdán lesz a Tatabánya ellen a Bozsik-stadionban 13 órai kezdettel. Eldőlt, hogy a január 16-i Paksi FC–Bp. Honvéd felkészülési mérkőzés Pakson lesz 13 órától. Módosult a január 23-i Honvéd–Siófok meccs kezdési időpontja, az eredetileg tervezett 11 órai kezdés helyett 12 órakor lépnek pályára a csapatok.

A Honvéd vezetőedzője, Marco Rossi az NSO kérdésére elmondta, hogy elsősorban balhátvéd és csatárposzton szeretne erősíteni. Előbbi pozícióba érkezhet Sváb Dániel, ha a próbajáték során meggyőző teljesítményt nyújt, de ha nem, akkor más is érkezhet tesztelésre. Csatárposztra van már egy konkrét külföldi kiszemeltje az olasz szakembernek, egy olyan futballista, aki az előző fél évben folyamatosan játékban volt a klubjában, jó teljesítményt nyújtott. Egyelőre azonban kérdéses, sikerül-e őt megszerezni, ezért nem is árulta el a támadó nevét.

A BUDAPEST HONVÉD TÉLI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA
A felkészülés kezdete: január 4.
Külföldi edzőtábor:

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Január 13., 13.00: Bp. Honvéd–Tatabánya
Január 16., 13.00: Paksi FC–Bp. Honvéd
Január 20., 17.00: Bp. Honvéd–Dabas
Január 23., 12.00: Bp. Honvéd–Siófok
Január 30, 11.00.: Bp. Honvéd–Szigetszentmiklós
Február 6., 13.00: Bp. Honvéd–Sopron

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Nagy Sándor (ukrajnai, legutóbb FC Bihor Oradea – Románia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Lukács Dániel (profi szerződést kapott)
Kiszemeltek: Sváb Dániel (Szigetszentmiklós, próbajáték), Máté János (Mezőkövesd), Wittrédi Dávid (Kozármisleny)
Távozók: Délczeg Gergely (Kisvárda), Fejes János (érdeklődnek iránta: Gyirmót), Ihrig-Farkas Sebestyén, Szemerédi Norbert
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik