NB II: hárman már távoztak Újvárosból, Eppel az NB I-be tart

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.05. 17:57
A klub honlapjának tájékoztatása szerint három játékossal, Sóron Tiborral, Sárközi Norberttel és Tóth Csabával közös megegyezéssel szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Dunaújváros PASE, míg Eppel Márton a Budapest Honvédban folytathatja pályafutását.

„A három távozón, Sóron Tiboron, Sárközi Norberten és Tóth Csabán kívül Eppel Márton is elhagyhatja a klubot, a Honvéddal tárgyalunk az ő ügyében – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Sallói István sportigazgató. – A támadó élő szerződéssel rendelkezik, így, ha télen igazol el, pénzt kaphatunk érte, ha nyáron, akkor már nem, mivel a bajnokság végén lejár a megállapodása. Eppel mindenesetre már most az NB I-ben folytatná.” Sallói István sportigazgató. – A támadó élő szerződéssel rendelkezik, így, ha télen igazol el, pénzt kaphatunk érte, ha nyáron, akkor már nem, mivel a bajnokság végén lejár a megállapodása. Eppel mindenesetre már most az NB I-ben folytatná.”

A csapat eközben hétfőn elkezdte a felkészülést, a dunaujvaros.com szerint Jávorka András vezetésével. Új tréner még nincs a csapatnál. A héten napi egy edzés szerepel a programban, amely szombaton egymás közti játékkal zárul, az első felkészülési mérkőzésre jövő héten kerül sor a Vasas ellen.

„Egyelőre Jávorka András vezeti az edzéseket, amíg nem születik végleges megoldás a csapat vezetőedzőjének személyét illetően. Folyamatosan egyeztetünk ezzel kapcsolatban, úgy gondolom, hogy ez a hét ennek a jegyében telik majd, de nem kapkodunk, mert látni akarjuk a lehetőségeinket, hogy azok ismeretében tudjuk meghozni a legjobb döntést” – árulta el Sallói István a városi honlapnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:

Távozók: Sárközi Norbert, Sóron Tibor, Tóth Csaba, Szűcs Lajos (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Eppel Márton (Bp. Honvéd)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik