Honvéd: új vezetőedző érkezik, Supka távozik – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.05.27. 16:21
null
Supka Attila távozik a Budapest Honvédtól (Fotó: Tumbász Hédi)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései: az előttünk álló idényben már nem Supka Attila lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd vezetőedzője – erősítette meg hivatalos honlapján a klub.

 

A Honvéd vezetősége hétfőn egyeztetett Supka Attilával, aminek eredményéről az alábbiakat írja a honvedfc.hu: „a megbeszélésen megköszönték Supka Attilának, hogy irányítása alatt a csapat az elmúlt két idényben mindkétszer nemzetközi kupaszereplésre jogosító helyen végzett és a 2018–2019-es idényben bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. Mendelényi Dániel sok sikert kívánt a tréner további edzői karrierjéhez.”

Supka Attila 2017 végén vette át a Honvéd irányítását – karrierje során harmadszor –, a nemrég véget érő idényben a negyedik helyen zárt az NB I-ben a csapat, a Magyar Kupában pedig döntőbe jutott (és 2–1-es vereséget szenvedett a Mol Viditől). Ennek és a bajnoki ezüstérmes Mol Vidi sikerének köszönhetően részt vehet az Európa-liga selejtezőjében az előttünk álló idényben.

De már új vezetőedzővel a kispadon – a Nemzeti Sport értesülései szerint a kispestieknél két olasz szakember került képbe. Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint az új tréner Giuseppe Sannino lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik