Honvéd: szigorú biztonsági intézkedések, szektorbezárás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.10. 13:48
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján jelezte: szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezet be a Bozsik-stadionban megrendezendő mérkőzéseken, átmenetileg bezárják a Kispest szektort. A döntést azután hozta az egylet, hogy az európai szövetség (UEFA) súlyosan megbüntette a klubot a Vojvodina elleni Európa-liga-meccsen tapasztalt szurkolói vétségek miatt. A Honvéd közleményét alább változtatás nélkül közöljük.

„Az UEFA igen szigorú büntetést szabott ki a Bp. Honvédra a Vojvodina elleni két Európa-liga-mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói skandálások miatt. Az európai szövetség ítélete szerint a Bp. Honvédnak a soron következő két nemzetközi kupameccsét zárt kapuk mellett kell lejátszania. Ezen kívül 50 ezer eurós büntetést is kapott a klub.

A Bp. Honvéd a fentiek figyelembevételével az alábbi intézkedéseket vezeti be a következő, bajnoki meccstől (2013. szeptember 14., szombat 18 óra, Bp. Honvéd–Mezőkövesd) kezdve:

1. A klub további intézkedésig bezárja a Bozsik Stadion állóhelyi szektorát (Kispest szektor).

2. A stadion többi szektorában szigorúbb biztonsági ellenőrzést vezetünk be. Minden olyan megnyilvánulás, amely az emberi normákkal nem egyeztethető össze, azonnali, határozott intézkedést von maga után.

Azok a szurkolók, akik a Kispest szektorba váltottak bérletet, a Családi G szektorba válthatják át a belépőjüket változatlan áron. Az állóhelyi bérleteket a Bp. Honvéd–Mezőkövesd mérkőzés előtt két órával, azaz 16 órától lehet átváltani a Bozsik Stadion erre kijelölt pénztárában."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik