Honvéd: Roberto Mancini fia Kispesten folytatja - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.06.19. 22:13
null
Andrea Mancini (jobbra) édesapja barátjának csapatában folytathatja (Fotó: The Sun)
Olasz sajtóhírek szerint Roberto Mancini fia, Andrea Mancini a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál folytatja a karrierjét.

Az átigazolási hírekre szakosodott Tuttomercatoweb tényként közi, hogy a 20 éves támadó középpályás a kispestiekhez igazol.

A portál a rövid hírében annyit közöl, hogy Fabio Cordella, a Honvéd igazgatója megszerezte Andrea Mancinit, akinek az átigazolásában Nicola Giuliani játékosügynök működött közre.

A honlap hozzáteszi, a 20 éves játékost az a Marco Rossi fogja edzeni, aki jó barátja Roberto Mancininek, miután csapattársak voltak a Sampdoriánál. Mint ismert, Mancininek jelenleg nincs csapata, miután távozott a Manchester Citytől.

A hírrel egybecseng Andrea Mancini minapi üzenete a Twitteren, amikor Budapestről érdeklődött.

„Valaki meg tudja mondani, hogy Budapest milyen város? Köszönöm" – írta a játékos a közösségi oldalon még a múlt héten, majd hétfőn már azt közölte: „Új kaland kezdődik holnaptól."

Andrea Mancini a legutóbbi szezont a Real Valladolid B-nél töltötte, miután tavaly nyáron Spanyolországba igazolt a Manchester City utánpótlás-együtteséből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik