HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.10 15:59 Frissítve: 2018.08.10 16:38

Honvéd: N'Gog úgy érzi, jó helyre került a kispestieknél

A pénteki nap híre a hazai futballban, hogy a Honvéd két évre szóló szerződést kötött a korábbi francia utánpótlás-válogatott támadóval, David N'Goggal, aki a Liverpool, a Bolton és a Swansea színeiben összesen 99 PL-meccsen lépett pályára, s ezeken 12 gólt szerzett. A támadó a Pool utánpótlásában többek között Pölöskei Zsolttal is együtt szerepelt, akivel most ismét csapattársak lettek. Többek között róla, s arról is beszélt a Honvéd hivatalos honlapjának, hogy miképpen került a kispestiekhez.

HIRDETÉS
Két évre írt alá a Honvédhoz (Fotó: honvedfc.hu)

Az utolsók közt hagyta el a pályát a Budapest Honvéd péntek délelőtti edzése végén David N'Gog, mivel az újonnan igazolt csatár előbb még a kapura lövéseket gyakorolta, majd Nagy István erőnléti edzővel különböző labdás feladatokat végzett, amelyek egyben a fizikai képességek javítását is szolgálták.

„Május végén járt le a szerződésem Skóciában, utána is edzettem, de azért jól jönnek a plusz gyakorlások. Azon leszek, hogy minél gyorsabban megfelelő állapotba kerüljek, hogy segíteni tudjak a csapatnak” – mondta a klub hivatalos honlapjának a 29 esztendős támadó.

David N’Gog mosolyogva jegyezte meg, emlékszik még Liverpoolból Pölöskei Zsoltra, s örül, hogy egy ismerőssel is találkozott az együttesnél. A Honvéd középpályása mellett Gulácsi Péterrel és Németh Krisztiánnal is szerepelt együtt az angol sztárklubban, tehetséges futballistaként emlékszik vissza rájuk, akikből jó játékosok lettek.

„A Ross Countynál lejárt a szerződésem, és a Honvéd szimpatikus ajánlatot tett, tetszett, amit hallottam a klubról, a céljairól, ráadásul komoly hagyományai is vannak – folytatta David N'Gog. – Az első néhány edzés tapasztalata alapján erős a Honvéd kerete, remek stábbal dolgozhatok együtt, bízom benne, hogy sikeresek leszünk. Tudom, hogy az utóbbi időben nem játszottam olyan szintű gárdákban, mint pályafutásom elején, ez előfordul a futballban, ennek ellenére mindennap azon dolgozom, hogy még jobb legyek és segíteni tudjam a csapatomat.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.19 09:04:33

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Litauszkinak is meg kell küzdenie a helyéért. De nincs ezzel gond, szerencsére az a fajta játékos, aki sosem adja fel.”

2018.10.16 09:33:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A Fradi olasz csatára nagyon élvezi a közös munkát Szerhij Rebrovval.

2018.10.15 23:45:30

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.10.09 09:32:40

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Sorozatban másodszor lett a forduló legjobbja a ferencvárosi Lanzafame – „legek”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS