Honvéd: „Nem kap kellő tiszteletet a csapatom” - Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 09:33
A szombati Pécs–Honvéd NB I-es futballmérkőzés kapcsán Marco Rossi, a kispestiek vezetőedzője beszélt csapata felkészüléséről és a Diósgyőr elleni hibás játékvezetői ítéletről.

„Az elmúlt hónapban jól sikerültek a meccseink, ám lehetett volna még jobb is, ha legyőzzük a Diósgyőrt. Nagyon dühös vagyok, mert egyszerűen hihetetlen, hogy senki nem beszél arról, hogy szabálytalan gólt kaptunk a DVTK-tól. Azt még elfogadom, hogy a játékvezető és az asszisztensei nem látták az esetet, de a legfájóbb, hogy a televíziós felvételek alapján sem említette meg senki, hogy mi történt. Ez nem történhetne meg. A Honvéd egy történelmi klub, mégsem kapja meg Magyarországon azt a tiszteletet, amit megérdemel" – nyilatkozta Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a Honvéd Tv-nek.

Ezután tért csak rá a vezetőedző csapata Pécs elleni felkészülésére.

„Jól sikerültek az edzések a héten. A játékosok jól dolgoztak, ismét megvan a kellő önbizalmuk. Van egy-két hiányzó, de szerencsére elég nagy a keret, lesznek, akik pótolják őket. Arra számítok, hogy jó meccset játszunk a Pécs ellen, azonban még ennél is fontosabb, hogy pontokat szerezzünk. Most nem az számít, hogy milyen szépen futballozunk" – tette hozzá Rossi.

A keretnek tagja lehet Baráth Botond, aki nemrég épült fel sérüléséből.

Az NB I 24. fordulójában szombaton 18.30 órától a 18 ponttal a 14. helyen álló Pécs fogadja az egy ponttal többet szerző, 12. helyezett Honvédot.

A baranyaiak horvát vezetőedzője, Robert Jarni háborúra készül:

„Roppant nehéz mérkőzésre számítok – nyilatkozta a PMFC pénteki sajtótájékoztatóján a szakember. – A Honvéd az idegenbeli meccsein általában jobban visszaáll, ami jelentősen megnehezítheti a dolgunkat. Ellenfelünk játékosai jó fizikumúak, így kemény és utolsó verejtékig menő küzdelemre számíthatnak, akik kilátogatnak a Stadion utcába. Törekszünk rá, hogy játékosainkat a legjobb formába hozzuk. Szombaton háborúba megyünk!"

A pécsieknél nem lesz a keretben Danijel Romic és Gőcze Gergő, akik sérülés miatt nem futballozhatnak, Manjrekar James és Vukasin Polekszics pedig az eltiltását tölti. A PMFC várható összeállítása a klub hivatalos honlapja szerint ez lesz: Helesfay – Nagy J., Balogh B., Causic, Uzoma – Horváth A. – Pauljevic, Weitzer, Márkvárt, Szatmári – Makriev.

LABDARÚGÓ NB I, 24. FORDULÓ
IdőpontMérkőzés (Tv)Játékvezető
Április 17., péntek
19.00
Nyíregyháza Spartacus–Kecskeméti TE 1–1 Farkas Ádám
Április 18., szombat
14.00
MTK Budapest–Győri ETO FC (Duna) Solymosi Péter
16.00
Szombathelyi Haladás–Ferencváros (Sport1)
Szabó Zsolt
18.30
Pécsi MFC–Budapest Honvéd
Bognár Tamás
18.30
Dunaújváros PASE–Puskás Akadémia FC
Fábián Mihály
18.30
Debreceni VSC–Paksi FC (Sport1)
Pintér Csaba
Április 19., vasárnap
14.00
Diósgyőri VTK–Videoton FC (Duna World)
Iványi Zoltán
18.30
Újpest FC–Lombard Pápa (Sport2)
Erdős József
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik