Honvéd: mégis jön az olasz csatár, három évre írhat alá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 14:23
null
Habár Besic ellen már nem, a Fradival újra megküzdhet Lanzafame (Fotó: MTI)
A Nemzeti Sport Online Olaszországból származó információja szerint Davide Lanzafame szerdán Magyarországra érkezik, és ha megfelel az orvosi vizsgálatokon, három évre írhat alá a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédhoz.

Vasárnap beszámoltunk róla, hogy olasz sajtóértesülések szerint Davide Lanzafame távozik az olasz másodosztályú Novarától, és újra képbe került nála korábbi klubja, a Budapest Honvéd, ám a megegyezésre kevés esély mutatkozott.

A Nemzeti Sport Online értesülése szerint azonban mégiscsak Budapestre tart az olasz csatár, szerdán már orvosi vizsgálaton vesz részt Kispesten, és ha megfelel, három évre szóló szerződést írhat alá a piros-feketékkel.

Úgy tudjuk, nem ingyen jön a csatár, a Honvéd fizet a támadóért a Novarának. Az üzlet létrehozásában a klub korábbi nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella is segédkezett a kispestieknek.

Lanzafame 2013 januárjában érkezett kölcsönbe a Honvédhoz, fél szezont játszott az NB I-ben, tíz mérkőzésen öt gólt szerzett és öt gólpasszt adott, majd a Perugiánál futballozott, mielőtt a Novarához igazolt át.

Lanzafamét Matteo Materazzi játékosügynök és az olasz Oscar Soccer Agency (ügynök: Stefano Curzio, ügyvédek: Gennaro Leuzzi, Cosimo Prete) képviseli.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Gróf Dávid (Csákvár), Hajdú Ádám (MTK)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Gergely (Wolfsburg II – Németország), Koszta Márk (Kisvárda), Tóth Barna (Vác FC), Vajda Dániel (Szigetszentmiklós)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Davide Lanzafame (olasz, Novara – Olaszország)
Távozók: Dan-Marius Constantinescu (román, Kazincbarcika), Erdélyi László (Soproni VSE), Alekszandar Ignjatovics (szerb, szabadon igazolható), Jelena Richárd (Paks, szabadon igazolhatóként), Kemenes Szabolcs (Paks, szabadon igazolhatóként), Szerető Krisztofer (Stoke City – Anglia), Szilágyi Lóránd (Cigánd), Souleymane Youla (guineai, Indy Eleven – Egyesült Államok, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók: Csábi Mihály (Kozármisleny), Kamarás György (Balmazújváros), Mátyás Zsolt (Vác FC), Varga Márkó (Kozármisleny)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik