NB I: régi ismerőssel tárgyal a Honvéd, távol a megegyezés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.21. 09:29
null
Davide Lanzafame (balra) 2013 tavaszán már játszott a Budapest Honvédban (Fotó: NS-archív)
A Budapest Honvéd korábbi támadója, Davide Lanzafame napokon belül távozik az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Novarától. Helyi sajtóértesülések szerint nincs kizárva, hogy a 29 esztendős futballista visszatér a kispesti csapathoz, de nem ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

 

A korábbi olasz utánpótlás-válogatott játékos 2013 tavaszán a Catania kölcsönjátékosaként szerepelt a Honvédban, amelynek színeiben tíz élvonalbeli mérkőzésen öt gólt szerzett. A kispesti együttes azután bontotta fel a kölcsönszerződését, hogy kiderült, a futballista érintett az olaszországi bundabotrányban.

Lanzafame az eltiltását követően visszatért a Serie B-be, ahol az előző két szezonban a Perugiában és Adorján Krisztián csapattársaként a Novarában játszott, ám 53 bajnoki meccsen csak egyszer talált be – másfél évvel ezelőtt, 2015 februárjában.

Lanzafame néhány héttel ezelőtt közel állt ahhoz, hogy az Ascolihoz szerződjön, ám az átigazolás az utolsó pillanatban meghiúsult. Alfredo Pedulla olasz sportújságíró úgy tudja, a Juventus korábbi játékosával azóta ismét felvette a kapcsolatot a Budapest Honvéd, és tárgyalásokat is kezdeményezett vele, de a megegyezésre állítólag kevés az esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik