HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.01 16:47 Frissítve: 2018.07.01 17:14

Honvéd: Lanzafame karrierje legnehezebb döntését hozta meg

Ahogy beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I legutóbbi idényének gólkirálya, Davide Lanzafame az FTC-nél folytatja pályafutását, Ennek apropóján az olasszal – immár – korábbi klubja, a Honvéd honlapja közölt hosszabb interjút, ebből szemlézünk.

HIRDETÉS

Lanzafame zöld-fehérre cseréli a piros-feketét (Fotó: Tumbász Hédi)

 

– Milyen érzésekkel távozik a Honvédtól?
– Természetesen szomorú vagyok, hiszen a Honvéd fontossá vált nekem. Legjobban úgy tudnám leírni, hogy egyik szemem sír, a másik nevet. Van bennem egy kis szomorúság, mint egy szakítás után, de ugyanakkor annak örülök, hogy fantasztikus élményekkel és emelt fővel távozom, tudva azt, hogy mindent kiadtam magamból. Úgy zárok le az életemben egy nagyon fontos időszakot, hogy tudom, büszke lehetek rá, és hálás is egyben mindenkinek, aki nekem ezt lehetővé tette és támogatott ez idő alatt.

– Miért döntött a klubváltás mellett?
– Bevallom, karrierem legnehezebb döntése volt. A második év után újra feltettem magamnak a kérdést, hogy tudok-e még többet adni ennek a csapatnak, ennek a klubnak. És arra jutottam, hogy ennél több nincs bennem, nem tudok többet adni. A csúcson kell abbahagyni, hogy csak a legszebb emlékek maradjanak meg. Fantasztikus két év volt a számomra és a klub számára is, de egyszer minden véget ér. Boldog vagyok, hogy nyomot tudtam hagyni a Honvéd történelmében.

– Milyen érzés lesz a Honvéd ellen pályára lépni?
– Mindig nagyon nehéz és érzelmekkel teli lesz. Tudom, hogy nagyon sok ember csalódott bennem a döntésem miatt. De erre csak annyit szeretnék mondani, hogy én mindig mindenkit tiszteltem Kispesten, és remélem, tudtam annyit adni a klubnak és a szurkolóknak, hogy idővel majd a csalódott és dühös szurkolók is újra a szép közös pillanatokra gondolnak vissza velem kapcsolatban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS