Honvéd: közleményben cáfolták a fiatal játékos távozását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.07. 16:46
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján cáfolta azt a sajtóban felröppent pletykát, hogy tárgyalást folytatnak a Videotonnal a fiatal játékos, Gazdag Dániel klubváltásáról.

Íme, a klub közleménye tartalmi változtatás nélkül!Íme, a klub közleménye tartalmi változtatás nélkül!

„Tegnap az egyik internetes portál tényként közölte, hogy a Videoton labdarúgócsapata tárgyalásokat folytat klubunkkal Gazdag Dániel játékosunk megszerzése ügyében. Az internetes oldal azt is tudni vélte, hogy az átigazolás egyetlen akadálya a magas vételár, amit klubunk követel.

A fentiekkel szemben az igazság az, hogy a Videoton labdarúgócsapata klubunkkal semmilyen tárgyalást nem folytatott vagy folytat, semmilyen ajánlatot nem tett, és semmilyen érdeklődést nem mutatott a fent említett játékos kapcsán. A székesfehérvári klub még a játékossal sem beszélhetett, hiszen egy szerződésben álló játékossal klubja beleegyezése nélkül kommunikálni súlyos etikai és fegyelmi vétség mind a játékos, mind a kommunikáló klub részéről. Semmi arra utaló jel nincs, hogy a Videoton akármilyen módon megszegte volna ezeket az előírásokat.

Mint minden más klub, természetesen a Budapest Honvéd is részt vesz a játékospiac történéseiben. De kérjük szurkolóinkat és a labdarúgó-közösséget, hogy klubunkat és játékosainkat érintő kérdésekben csak honlapunk – mint autentikus forrás – tájékoztatását fogadják el. Ne engedjük, hogy rosszindulatú pletykák gyengítsék csapatunk egységét! Hajrá Honvéd, csak a Kispest!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik