Honvéd: Jelenleg nincs szó a hazatérésemről – Rossi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.16. 13:06
null
Marco Rossi egyelőre nem gondolkodik azon, hogy visszatérjen Olaszországba (Fotó: Szabó Miklós)
Az elmúlt napokban napvilágot láttak hírek, melyek szerint Marco Rossi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd vezetőedzője a szezon végén elhagyja a piros-feketéket, s visszatér Olaszországba. A szakember eloszlatta a kételyeket: mint mondta, jelenleg nincs napirenden a távozása.

 

Az 52 esztendős tréner szerződése 2017 nyarán jár le a Kispestnél, és Gianluca Di Marzio olasz újságíró keddi cikkében arról számolt be, hogy Marco Rossi iránt egy Serie B-s csapat élénken érdeklődik (azt, hogy mely együttesről van szó, nem írta), s mivel a szakember egyelőre nem tudott megegyezni a Honvéddal a folytatásról, inkább visszatér a hazájába.

Rossi azonban cáfolta ezeket a pletykákat.

„Hogy őszinte legyek, az olaszországi edzősködésem végén rákényszerültem, hogy inkább külföldön vállaljak munkát – idézi a trénert a vocidisport.it. – Be kellett látnom, Itáliában valószínűleg nem vár rám fényes jövő. A külföldi bajnokságok élvonala pedig olyan, mint az olasz másod- vagy harmadosztály, kivétel a Bundesliga, a La Liga, a Ligue 1 és a Premier League.”

„Jelenleg nincs napirenden, hogy visszatérnék Olaszországba” – oszlatta el a kételyeket Rossi.

Amikor a szakembert arról kérdezték, kit szerződtetne a csapatába, ha korlátlan mennyiségű pénz állna rendelkezésére, a vezetőedző meglepő választ adott.

„Dries Mertenst (a Napoli 29 esztendős belga támadója – a szerző). Csak ennyit mondanék.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik