P. T. 2018.06.26 09:56 Frissítve: 2018.06.26 11:31

Honvéd: fél millió euró jöhet Eppelért, Vadócz is érkezhet

Miközben továbbra is kérdésesnek tűnik, hogy Davide Lanzafame és Eppel Márton marad-e a következő szezonra a is a Honvéd labdarúgócsapatánál, egyre több kiszemeltről hallani, köztük olyanokról is, akik már játszottak a Honvédban.

A kazah sajtó is arról ír, hogy Eppel hamarosan szerződést köt a Kajrat Almaitval

 

A Honvéd csatára, Davide  Lanzafame kihagyta a Partizan Beograd elleni felkészülési mérkőzést – is. Az olasz támadó múlt szerdán a kínai Szuning ellen sem lépett pályára, akkor kisebb sérülés akadályozta  meg ebben, ám a hétfői „hiányzásnak” más oka lehet. Alighanem az, hogy a gólkirály távozik Kispestről. Mérget azért nem lehet venni a búcsúra, mert George F. Hemingway nyilván megkéri a még egy évig szerződéssel rendelkező gólkirály árát. Korábban itthonról a Videoton és a Ferencváros érdeklődését jeleztük, de úgy tudjuk, külföldről is keresték.

Akárcsak Eppel Mártont. A kazah Kajrat Almati kerete rövidesen bővülhet is a Honvéd válogatott csatárával. Amint arról elsőként beszámoltunk beszámoltunk, Eppel Márton orvosi vizsgálatra utazott az Elek Ákost is foglalkoztató kazah csapathoz, és miután kazah sajtóhírek szerint már át is ment a teszteken, várhatóan hamarosan szerződést is köt, ugyanis az inform.kz szerint a szerződéskötés részleteiről már azelőtt megszületett az egyezség, hogy Eppel megérkezett volna Kazahsztánba.

Információink szerint ekkor több mint félmillió euró érkezne a kispestiek számlájára, amiből már futná új futballistákra. 

A Kispesten már korábban megforduló Alekszandar Ignjatovics éppenséggel ingyen jönne: a szabadon igazolható szerb védő visszatérésére jó esély van, mint ahogy az is benne van a pakliban, hogy Borisz Zsivanovics is újra piros-fekete szerelést ölt.

Sőt, ha minden jól alakul, Vadócz Krisztián is játszhat megint a Honvédban, ámbár információnk szerint egyelőre csupán arról van szó, hogy rövid távra érvényes szerződést kötnének a középpályással, aki egy-két évig még külföldön képzeli el a jövőjét – a megállapodást addig szólhat, amíg nem talál magának csapatot.

Továbbá korábban már jeleztük, hogy a Balmazújvárosból a grúz csatár, Bacsana Arabuli és a szerb szélső Nemanja Andrics iránt is érdeklődik a Honvéd.


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Holdampf Gergő (Nyíregyháza Spartacus), Eke Uzoma (nigériai, Balmazújváros – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Göblyös Dániel (Dorog, ?),Kovács Dániel (Dorog, ?), Raul-Ioan Palmes (román, Kazincbarcika, ?), Vajda Dániel (Dorog, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Aleszandr Ignjatovics (szerb, Szloboda Tuzla – Bosznia-Hercegovina), Nemanja Andrics (szerb, Balmazújváros), Bacsana Arabuli (grúz, Balmazújváros), Igor Csukovics (montenegrói, FC Kamza – Albánia), Lippai Tibor (Hajdúböszörmény), Borisz Zsivanovics (szerb-magyar, Szeged 2011),  Guttiner Heider Fernando (brazil, Csornomorec Odessza – Ukrajna, próbajáték), Silvio Rodrigues Pereira (brazil, Csornomorec Odessza – Ukrajna, próbajáték),
Távozók: Bobál Dávid (lejár a szerződése, szabadon igazolható), George Patrick Ikenne-King (nigériai, MTK Budapest – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Eppel Márton (Kajrat Almati – Kazahsztán), Tomás Kosút (szlovák), Davide Lanzafame (olasz, Videoton)

 

 

2019.07.20 22:15:05

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. A szurkolókat napjainkban jobban meg kell becsülni, mint bármikor. Hiszen akárhány náció fiai alkothatják a kezdő tizenegyet, Liverpoolban mindig angolul, Madridban spanyolul, a Groupama Arénában, Újpesten vagy Debrecenben magyarul szól a dal.

2019.07.14 11:47:13

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

„A magyar játékosok szerepeltetésére és az utánpótlásunkra is nagy hangsúlyt fektetünk.”

2019.07.13 22:34:51

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2019.07.12 22:48:22

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.07.08 19:54:21

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elgondolkodhatnánk azon, a zsoldosok mennyire becsülik a magyar élfutballt.