Honvéd: egy héten belül eldől, hol folytatja Leandro Martínez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 11:44
Leandro Martínez, a Budapest Honvéd 23 éves támadójának ügynöke megerősítette, hogy a Győri ETO és számos másik klub is érdeklődik a futballista iránt, és a Nemzeti Sport Online kérdésére elárulta, mit takar a játékos szerződésében található opció.

„Számos klub érdeklődik Leandro Martínez iránt, Magyarországról és Magyarországon kívülről egyaránt. A Budapest Honvéddal kiváló a kapcsolatunk a magyar klubok közül, szóval az elsődleges opció a Honvéd. De azt elárulhatom, hogy más csapatok, mint például a Győr, érdeklődnek nálam a játékos iránt. Szerintem egy héten belül eldől, hol folytatja" – nyilatkozta Ulisse Savini, Leandro Martínez ügynöke a Nemzeti Sport Online-nak.

Mint ismert, Leandro Martínez szerződése lejár, de a Honvédnak opciós joga van a megtartására. És hogy mit takar ez az opció?

„Ha Leandro Martínez ajánlatot kap egy másik klubtól, abban az esetben a Honvédnak lehetősége van ugyanilyen összegről szóló ajánlatot tennie, és akkor a játékos a klubnál marad" – mondta az argentin születésű, olasz állampolgárságú támadó menedzsere.

A Honvédnak tehát van lehetősége megtartania a futballistát, de könnyen lehet, hogy ehhez mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha egy másik klub nagy összegről szóló ajánlatot tesz Leandro Martíneznek.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik