Honvéd: egy évvel hosszabbított a védelem alapembere – hivatalos

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.06.25. 12:23
null
Ivan Lovric egy évvel hosszabbított a Honvéddal (Fotó: Dömötör Csaba)
A Magyar Kupa-győztes Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, horvát labdarúgója, Ivan Lovric egy évvel meghosszabbította szerződését.

A hamarosan 35. életévét betöltő védő 2011 és 2014 között, valamint 2015 óta szerepel a Honvédban, amelynek színeiben kereken 200 NB I-es mérkőzésen lépett pályára. Ezzel ő az első külföldi futballista, aki elérte a 200-as mérföldkövet a fővárosi együttesben – számolt be róla a honvedfc.hu.

A kispestiek – Ivan Lovriccsal a pályán – szerdán 4–2-re legyőzték a Kaposvárt, másnap a rutinos játékos aláírta új szerződését, így további egy évig marad a Honvédban.

„Köszönöm mindenkinek, nagyon boldog vagyok, a család is várta ezt a pillanatot – nyilatkozta a klub honlapjának Ivan Lovric. – Jó volt látni a szerdai meccsen, hogy a szurkolók is gondoltak rám, jólesett a gesztusuk, nagyon tisztelem őket azért, amit tesznek a Honvédért. Amiatt is nagyon boldog vagyok, hogy még egy évig Kispesten maradhatok. Akkor is harcoltam a klubért, amikor Kispestre érkeztem, mindent megtettem azért, hogy bizonyítsak, minden bizonnyal ezt értékelik a szurkolók és a vezetők is. Nekem mindig is az a legfontosabb, hogy segítsem a csapatot, ez a feladatom. Boldog vagyok, remélem, még sok meccsem lesz a Honvédban! Ha 2011 telén azt mondják, hogy 2020 nyarán is itt leszek, el sem hittem volna, örülök, hogy így alakult, a Honvéd lett a második otthonom, ezért nagyon hálás vagyok a klubnak.”

„Az a legfontosabb, hogy szép eredményt értünk el a szezon utolsó hazai meccsén, a szurkolóknak és a klubnak is fontos volt, hogy sikerrel vegyük ezt az akadályt. Gyönyörű időszak van mögöttem, bajnoki cím, kupagyőzelem, Bajnokok Ligája- és Európa-liga-mérkőzések, ráadásul a Honvédnál családra, barátokra leltem, fantasztikus érzés. Hogy mi a titkom? Semmi. Vigyázni kell magadra, szeretni a labdarúgást és mindig száz százalékot adni, és ha ez így van, akkor annak meglesz az eredménye. Ami a folytatást illeti, jó néhány évet lehúztam a régi Bozsik-stadionban, és az egyik célom az volt, hogy az új létesítményben is pályára léphessek. Nagyon várom, hogy egy szép, új stadionban, telt ház előtt futballozzunk, és ezen túl is vannak még vágyaim, ezekről azonban egyelőre nem akarok beszélni, bízom benne, hogy a folytatásban is sikeresek leszünk!” – tette hozzá a horvát labdarúgó.

Lovric a mostani idényben 38 tétmérkőzésen játszott a kispesti együttesben, ebből 35 alkalommal kezdőként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik