Honvéd: Del Pierót télen is megpróbáljuk idehozni - Hemingway

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 08:32
null
Alessandro Del Piero: India után Kispest? (archív)
A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt Alessandro Del Piero szerződtetésének lehetőségéről, hátteréről, és megerősítette azokat az itáliai  híreket, amelyek szerint télen is megpróbálják szerződtetni az olasz klasszist.

 

„Sokkal komolyabb volt ez az ügy, mint ahogy azt elsőre érzékeltem – kezdte a Del Piero-ügy boncolgatását George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa. – Az olasz sportigazgatónk nagyon komoly tárgyalásokat folytatott.”

KÖZEL A MEGÁLLAPODÁS A SZPONZORRAL
Fabio Cordella, a Bp. Honvéd sportigazgatója továbbra sem tett le Alessandro Del Piero Kispestre csábításáról.

„Tetszett Del Piero megszerzésének ötlete, és továbbra is tetszik – nyilatkozta az olasz szakember a Sky Italiának. – Próbálunk mindenben dűlőre jutni a mezszponzorunkkal, a Givovával, és már közel állunk a megállapodáshoz. Nem vesztettük el a reményt, még mindig van realitása a szerződtetésének.”

„Del Piero nagyon jó ajánlatot kapott Indiából, de a sportszergyártónk is megadta volna azt az összeget, amit ott kap. Az olasz sportszergyártónak múlt szerdáig kellett volna bemutatnia a szükséges bankgaranciákat, mert Del Piero indiai ajánlata addig volt érvényes, és nem akart két szék között a pad alá esni” – fogalmazott Hemingway, aki szerint nem volt elég idő a szükséges garanciák előteremtésére, de még nem mondtak le a csatár szerződtetéséről.

„Nem adtuk fel teljesen. December 20-ig szól az indiai szerződése, a tavaszi szezonra ismét megpróbáljuk idehozni” – fogalmazott a sportvezető, aki azt is elmondta, Del Piero természetesen állandó kezdő lett volna.

Hemingway arról is beszélt, hogy bár a jövőben is érkezhetnek légiósok a klubhoz, a hosszú távú jövőt továbbra is az akadémisták jelenthetik.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Donald Bende Bende (elefántcsontparti, AC Milan Primavera – Olaszország), Horváth András (Hatvan), Ihrig-Farkas Sebestyén (Parma – Olaszország), Abdul Kader Keita* (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Jevrem Kosznics (szerb, Palermo – Olaszország, kölcsönbe), Cristian Portilla (spanyol, Glifada – Görögország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, csapat nélkül, legutóbb Caen – Franciaország), Marko Vidovics (montenegrói, Tiraspol – Moldova), Souleymane Youla (guineai, RFC Tournai – Belgium). Kölcsönből visszatért saját nevelésű játékosok: Czár Richárd (Sopron), Fejes János (Gyirmót), Karacs Péter (Balmazújváros)
Távozott/távozhat: Bobál Dávid (Soproni VSE – kölcsönbe), Emiliano Bonazzoli (olasz, AC Este – Olaszország), Botka Endre (KTE – kölcsönbe), Csábi Mihály (Sopron – kölcsönbe), Csemer Gyula (Gyirmót – kölcsönbe), Czuczi Márton (Békéscsaba – kölcsönbe), Daru Bence (Siófok – kölcsönbe), Délczeg Gergely (MVM-Paks után ZTE – kölcsönbe), Drissa Diarra (mali, Chiasso – Svájc), Erdélyi László (Sopron – ismét kölcsönbe), Kovács János (Siófok), Kozma Richárd (Siófok – kölcsönbe), Ivan Lovric (horvát, KTE), Lőrinczy Attila(Békéscsaba – kölcsönbe), Arturo Lupoli (olasz, Varese – Olaszország, kölcsönből vissza), Emanuel Mensah (ghánai, FK Bodva – Szlovákia – kölcsönbe), Nagy Mihály Krisztián (Kozármisleny – újra kölcsönbe), Pantovics Nikola (szerb, Mezőkövesd – kölcsönbe), Edixon Perea (kolumbiai, ? – nincs a klubnál, de még él a szerződése), Polyák Kristóf (KTE), Szemerédi Norbert (Paks – kölcsönbe), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, kölcsönből vissza, onnan Lupa Roma – Olaszország), Varga Máté (Putnok után Cigánd – kölcsönbe), Vernes Richárd (Central Coast Mariners – Ausztrália, kölcsönbe), Vólent Roland (Balmazújváros után Békéscsaba – kölcsönbe), Borisz Zsivanovics (szerb, ?)
Kiszemeltek: Fabiano Santacroce (olasz, Parma – olasz)
*április végén érkezett
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik