Honvéd: Cordella kritizált, és elárulta, ki lehet az új Puskás

Vágólapra másolva!
2015.01.23. 10:17
null
Cordella (fent, balra) szerint a brazil labdarúgásnak semmit sem kell tanulnia a magyar futballtól (Fotó: NS-archív)
Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója egy brazil oldalnak elmondta, mik a célok jelenleg Kispesten, valamint, hogy véleménye szerint Gazdag Dániel lehet Puskás Ferenc utódja.

„A Honvédnál nem bővelkedünk a pénzben, így a következő évekre az a cél, hogy beépítsük a fiatalokat az első csapatba, és velük legyünk sikeresek az első osztályban – mondta Cordella a fibrafootball.blogspot.hu-nak. – Magyarországon vannak ügyes futballisták, és remek akadémiák, ahol fejlődhetnek, a probléma az, hogy egyrészt nem nagyon kerülnek be az első csapatba, másrészt itt nincsenek kiemelkedő edzők.”

Brazíliában tisztelik a magyar futballt a múltja miatt, Cordella szerint azonban jelenleg nem érdemes semmit ellesni hazánk labdarúgásától, ugyanakkor véleménye szerint egyvalaki Puskás Ferenc örökébe léphet.

„A brazil csapatoknak semmit sem kell eltanulniuk a magyar együttesektől… Esetleg az akadémiai rendszert érdemes megnézni Magyarországon. Hogy ki lehet az új Puskás? A Honvédban vannak ügyes játékosok, de ha valakire fogadnom kellene, akkor Gazdag Dánielre tenném a pénzemet.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik