Honvéd: Amerikában folytatja a kispestiek csatára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.07. 15:49
Mint beszámoltunk róla, Kemenes Szabolcs, Alekszandar Ignjatovics és Souleymane Youla lejátszotta búcsúmeccsét a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvédban. Utóbbi elárulta azt is, Amerikában folytatja a pályafutását.

„Örülök, hogy itt lehettem, a lecserélésem pillanatában kissé szomorúan ballagtam le a pályáról – mondta Youla a Nemzeti Sportnak. – Ugyanakkor tudtam, hogy eljön ez a pillanat, hiszen már az előző szezonban befutott értem az amerikai ajánlat, így korábban eldőlt, hogy idén búcsúzom a klubtól.”Youla a Nemzeti Sportnak. – Ugyanakkor tudtam, hogy eljön ez a pillanat, hiszen már az előző szezonban befutott értem az amerikai ajánlat, így korábban eldőlt, hogy idén búcsúzom a klubtól.”

„Szombaton indulok az Egyesült Államokba, de amíg nem írjuk alá a papírokat, nem árulnám el, melyik klubhoz. Nagyon jól éreztem magam Kispesten, két sikeres idényt töltöttem itt, és mivel sok barátot szereztem, biztos, hogy a tengerentúlról is követem a csapat eredményeit.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Vajda Dániel (Szigetszentmiklós)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Kemenes Szabolcs (lejár a szerződése, érdeklődnek iránta: Paksi FC), Alekszandar Ignjatovics (szerb, lejár a szerződése), Souleymane Youla (guineai, lejár a szerződése)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik