Honvéd: A nagy pénzrablás és futás a Duna-parton – így tölti az idejét Mezgrani

Vágólapra másolva!
2020.04.05. 08:27
null
Mezgrani a Netflixen üti el az időt (Fotó: Török Attila)
A Budapest Honvéd légiósa, Mohamed Mezgrani beszélt a fővárosi klub hivatalos honlapjának arról, hogyan telnek a napjai a labdarúgó-bajnokság március közepi felfüggesztése óta.

 

„Egyedül vagyok itt, Budapesten, s egy idő után igencsak unalmassá válnak a napok – mondta a honvedfc.hu-nak Mohamed Mezgrani. Ezért is jó, ha néha közösen végezzük el a kiszabott edzésmunkát, mert bár nyilván nem tudunk úgy együtt edzeni, mint normál esetben, mégiscsak van kihez szólni. Egyedül túl nehéz átvészelni ezt az időszakot.“

A programtól függően délelőtt és délután is vannak edzések, amelyeket igyekeznek, amíg lehet, a friss levegőn elvégezni, így Mezgrani elárulta, sokat fut a közeli Duna-parton vagy a hegyen.

„Nagyon hiányzik az akadémia. Hiányoznak a társakkal közös edzések, igaz, én ilyen bolond vagyok, nekem a foci hiánya a legrosszabb. Természetesen hiányzik a családom is, az, hogy kicsit kimozduljunk a barátokkal, mint a normális életritmusunkban, de még egy hagyományos bevásárlásnak is örülnék. Nehéz helyzet ez mindannyiunk számára, ám igyekszünk átvészelni.“

A Honvéd futballistája azt is elárulta, amellett, hogy igyekszik formában tartani magát és az előírásoknak megfelelően minél több időt otthon tölteni, szinte minden napja ugyanúgy néz ki. Sokat beszél telefonon a családjával, a szabadidejét pedig legszívesebben a Netflixen tölti, ahol épp A nagy pénzrablás című sorozatot nézi. „A napjaim most ebből állnak, edzésből és pihenésből“ – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik