Honvéd: a mexikói csatár megjött, innen dobbantana

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 08:31
Mint szombaton beszámoltunk róla, mexikói csatárral erősödhet a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd. David Izazola már nagyon várja a kispesti kalandot, amely ugródeszka lehet az európai karrierjében.

„Az ügynököm felvette a kapcsolatot Fabio Cordellával, aki érdeklődött irántam, megnézte az önéletrajzomat, és videókat kért, és ezután konkretizálódott az ügy. Kiváló lehetőség ez karrierem tovább építésére. Európában maradásom érdekében létfontosságú, hogy beilleszkedjek a magyar futballba, olyan lehetőség ez, amit ki kell használnom, az éghajlat és egyéb tényezők nem okozhatnak problémát" – nyilatkozta Izazola a goal.com mexikói kiadásának.

„Mindig is arról álmodoztam, hogy Európában játszhassak, ezért dolgoztam, de nagyon hálás vagyok a Pumasnak, amelytől rengeteget kaptam, és sosem zárta be előttem a kaput” – mondta a támadó, aki a Honvédról is beszélt.

„Jelenleg a tabella hátsó felében van a csapat, de a Honvéd Magyarország egyik nagy klubja, amely általában nagyobb kluboknak értékesít játékosokat.”

Információink szerint Izazola már megérkezett Budapestre, ma pedig orvosi vizsgálat vár rá, és ha ezen megfelel, akkor fél évre kölcsönbe érkezhet Kispestre.

Izazola 2010 óta a Pumas UNAM játékosa, 20 mérkőzésen két gólt szerzett az első csapatban. Az U20-as válogatottban ötször szerepelt, egy gólt szerzett, 2011-ben a CONCACAF-zóna U20-as bajnoka lett a válogatottal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik