Honvéd: a kapitányt is elvinné a PAFC, jobbhátvéd érkezett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 08:02
Miközben a Honvédnak már megvan a kiszemeltje a Fradiba igazoló jobbhátvéd, Botka Endre pótlására, újabb kispesti játékost csábít az NB II-es Puskás Akadémia FC.

A legutóbbi fél évet az NB II-es Zalaegerszegi TE-ben töltő jobb oldali védő, Villám Balázs próbajátékon szerepel a Honvédnál, és továbbra is tartja magát a hír, hogy a Paksi FC védőként és támadóként egyaránt bevethető játékosa, Laczkó Zsolt is Marco Rossi együtteséhez tart, igaz, a harmincéves, 22-szeres válogatott futballista még nem csatlakozott a kerethez. Ráadásul Laczkónak értesüléseink szerint nem csak a Honvédtól van ajánlata.

Hidi Patrik, a fővárosiak csapatkapitánya természetesen edz a többiekkel, kérdés viszont, hogy meddig – a Nemzeti Sport információi szerint a Puskás Akadémiához szerződő kispesti szélső, Prosser Dániel mellett a 26 esztendős középpályást is elvinné az NB II-es felcsúti együttes, és más érdeklődésekről is hallani vele kapcsolatban.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Villám Balázs (ZTE, próbajáték)
Távozók: Botka Endre (Ferencváros), Nagy Sándor (ukrajnai, szabadon igazolható, lejárt a szerződése), Prosser Dániel (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Gazdag Dániel (Videoton), Hidi Patrik (Puskás Akadémia; Messina – Olaszország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik