Honvéd: a Juventus is felfigyelt Vécsei Bálintra - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.18. 08:30
null
Olasz sajtóhírek szerint már a Juventusnál is tudják, ki az a Vécsei Bálint (Fotó: Szabó Miklós)
A Tuttomercatoweb információi szerint már a Juventus is felfigyelt a Honvéd U-válogatott középpályására, Vécsei Bálintra, akit decemberben a török Galatasaray is tesztelt.

 

A hét elején Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője arról nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak, hogy Vécsei Bálintot nemzetközi szinten is figyelemreméltó tehetségnek tartja. Ezt a véleményt támasztja alá a Tuttmercatoweb híre, mely szerint már az olasz bajnoki címvédő Juventusnál is felfigyeltek a 20 éves támadó középpályásra, érdeklődnek iránta.

Olasz oldalak még a hír forrását is megjelölték Adelmo Pagliuca személyében, aki az átigazolásokkal foglalkozó olasz oldal helyettes vezetője. Az olasz média az elmúlt időkben többször is jól értesültnek bizonyult a kispesti klubbal kapcsolatos hírek terén, köszönhetően a Honvéd itáliai kapcsolatainak. Mint ismeretes, a klub nemzetközi igazgatója, Fabio Cordella és a vezetőedző, Marco Rossi is odavalósi.

Így valószínűsíthető, hogy van alapja az információnak, de azt már nem teszi hozzá a forrás, hogy a két klub között történt-e kapcsolatfelvétel.

Vécsei decemberben a török Galatasaraynál is járt, az olasz vezetőedző, Roberto Mancini hívására (éppen akkor, amikor a Juventus BL-meccset vívott Isztambulban, bár a két ügy között aligha van összefüggés). Vécsei a próbajátékról úgy nyilatkozott az NSO-nak, hogy pozitív visszajelzéseket kapott a szakmai stábtól, és abban maradtak, hogy januárban értesítik, amennyiben igényt tartanának rá.

Az NB I-ben pályafutása során 52 meccsen hat gólt és kilenc gólpasszt jegyző labdarúgót a transfermarkt.de adatai szerint 2016-ig szerződés köti a Honvédhoz, s 400 ezer euróra becsült értékét tovább növelheti, hogy a jövő hétre meghívót kapott a felnőttválogatott keretébe Pintér Attila szövetségi kapitánytól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik