HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.07.01 15:27 Frissítve: 2015.03.02 03:06

Honvéd: a ghánai csatár ötéves szerződést írt alá

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján tudatta, hogy Emmanuel Mensah ötéves szerződést kötött a klubbal. A 19 éves ghánai csatár egy ideje már a kispestiekkel készült, felkészülési mérkőzéseken bizonyította a rátermettségét.

 

 

„Úgy érzem, hogy nem ment rosszul a játék, azonban természetesen van még mit javulnom, és napról napra ezért fogok dolgozni. Keményen edzek, de természetesen az edzőmtől függ, hogy milyen játékot vár el tőlem és milyen poszton akar szerepeltetni. Persze az a célom, hogy az NB I-es csapatban szerepelhessek" – nyilatkozta Emmanuel Mensah a honvedfc.hu-nak, majd beszélt a múltjáról is.

„2011-ben Spanyolországban is voltam, aztán az FC Bruges csapatánál is megfordultam, a vízumproblémák azonban akkor még meghiúsították, hogy Európába szerződjek" – tette hozzá a 19 éves ghánai csatár.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Raffaele Alcibiade (olasz, Juventus – Olaszország, kölcsön után végleg), Czár Richárd (First Wienna – Ausztria, kölcsönből vissza), Emmanuel Mensah (ghánai, United Soccer Training Academy – Ghána), Nagy Krisztián (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Andrea Mancini (olasz, Real Valladolid B – Spanyolország, kölcsönben), Emanuele Testardi (olasz, Sampdoria – Olaszország, legutóbb Südtirol, kölcsönben – Olaszország), Vólent Roland (Kazincbarcika – kölcsönből vissza?), Ifjúsági csapatból felkerült: Bobál Dávid, Botka Endre, Kozma Richárd, Nikola Pantovics (szerb)
Távozik/távozhat: Debreceni András (?), Csillag Dárius (Kecskeméti TE), Mamadou Diakité (francia-mali, Ternana – Olaszország, ?), Ivancsics Gellért (?), Davide Lanzafame (olasz, Catania – Olaszország, kölcsönből vissza), Marshal Mfon Johnson (nigériai, ?), Leandro Martínez (argentin-olasz, Győri ETO FC), Henry Etiosa Odia (nigériai, Dacia Chisinau – Moldova)
Kiszemeltek: Giovanni Formiconi (olasz, Grosseto – Olaszország)

 

2019.02.15 21:54:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.15 23:21:21

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A gólszépségverseny igen érdekes műfaj, itt a záróakkord mindenképpen katartikus, kérdés, mennyire számít az odáig vezető út (lásd akció), a tét, az ellenfél minősége, a körülmények és még számos további tényező.

2019.02.15 23:14:54

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. A Haladás is csúszik, kérdés, lesz-e ennek valaha felelőse.

2019.02.14 23:32:48

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az utánpótlás-válogatottságnak semmi jelentősége…

2019.02.13 08:31:04

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A zöld-fehérek korábbi trénere imádja Budapestet, nemrég vett itt új lakást, áprilisban költözik.