Honvéd: 3 légióst elküldhetnek, az alapember távozni akar

Vágólapra másolva!
2014.12.02. 20:30
null
Alcibiade nehezen viseli a Honvédnál kialakult helyzetet <br />(Fotó: Szabó Miklós)
Nagy a felfordulás a Budapest Honvédnál: a Nemzeti Sport Online információi szerint három légióst elküldhetnek a csapattól, míg az alapembernek számító Raffaele Alcibiade maga kérte, hogy távozhasson a klubtól.

Értesüléseink szerint az ebben az idényben kilenc bajnokin pályára lépő Cristian Portillát már a múlt héten kirakták a keretből, majd az egyaránt 11 meccsen játszó Kandia Traoré és Thomas Job is száműzötté vált a kispestieknél.

Úgy tudjuk, a gyenge bajnoki szereplés mellett a három légiós száműzése sem keltett jobb hangulatot a Honvéd öltözőjében, sőt Raffele Alcibiade azt kérte a vezetőktől, hogy távozhasson a csapattól.

A Honvéd 13 pontjával a 13. a bajnokságban, két ponttal megelőzve a kieső helyen álló PMFC-t, és a kispestiek legutóbb Pietro Vierchowod irányításával nyertek bajnokit, amikor szeptember közepén 2–0-ra megverték a Haladást.

Csábi József kinevezése nem hozta meg az áttörést, a Videoton és a Ferencváros elleni vereséget követően Pápán és Dunaújvárosban is ikszeltek a piros-feketék, most pedig a jelek szerint szétesőben van az együttes.

Mint korábban beszámoltunk róla, magyar távozója is lehet a Honvédnak: a Nemzeti Sport információja szerint a saját nevelésű Hidi Patrik iránt a Diósgyőr érdeklődik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Andrea Mancini (olasz, ?)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Raffaele Alcibiade (olasz, ?), Hidi Patrik (érdeklődnek iránta: DVTK), Thomas Job (kameruni, ?), Cristian Portilla (spanyol, ?), Kandia Traoré (elefántcsontparti, ?)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik