Holland válogatott futballista a Fradinál?

Vágólapra másolva!
2013.02.22. 14:48
null
Da Silva hétszeres holland válogatott (Fotó: Action Images, archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint Budapestre, a Ferencváros labdarúgócsapatához érkezett a 30 éves, korábbi holland válogatott labdarúgó, David Mendes da Silva.

A Nemzeti Sport értesülései szerint a korábbi U20-as és hétszeres felnőtt válogatott holland David Mendes da Silva Budapestre érkezett, hogy tárgyaljon szerződtetéséről a Ferencváros vezetőivel. Ezt megerősíti, hogy a játékos twitter-oldalán február 21-én, azaz csütörtökön azt írta, hogy úton van Budapestre. Más kérdés, hogy egy szurkoló megjegyzésére, aki azt firtatta, hogy vajon ismét „összejön-e" Leonardóval és Ricardo Monizzal nemleges választ adott.

Ugyanakkor úgy tudjuk, a Ferencváros féléves szerződést kínált neki, kérdés, hogy elfogadja-e.

A 30 éves, védőként és középpályásként is bevethető futballista korábban a Red Bullnál már együtt dolgozott Ricardo Monizzal, tagja volt a salzburgi bajnokcsapatnak. Nyárig még szerződés kötötte volna a Red Bullhoz, de azt felbontotta, így most szabadon igazolható.

Korábban játszott a Sparta Rotterdamban (nevelőegyüttese), a NAC Bredában, az AZ Alkmaaarban, kölcsönben rövid ideig az Ajaxban is. A holland élvonalban 282 meccsen 22-szer volt eredményes, az osztrák élvonalban 43 találkozón négy gólt szerzett.

A Bajnokok Ligája csoportkörében hat meccsen egy gólt szerzett: az AZ Alkmaar 2009 októberében az ő találatával mentett pontot a 93. percben az Arsenal ellen.

A felnőtt válogatottban 2007-ben Oroszország ellen mutatkozott be, legutóbbi meccsét a nemzeti csapatban, 2009-ben Ausztrália ellen játszotta.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:Stanley Aborah (belga, Mura – Szlovénia), Júnior Fell (brazil, Metropolitano – Brazília), Quenten Martinus (holland, Heerenveen, legutóbb Sparta Rotterdam – Hollandia), Leonardo (brazil, szabadon igazolható, legutóbb Red Bull Salzburg – Ausztria)
Távozik/távozhat: Beliczky Gergő (Lombard Pápa), Busai Attila (Szolnoki MÁV FC, kölcsönbe), Grúz Tamás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönbe), Máté János (Siófok – kölcsönbe), Menyhárt Attila (Siófok)
Kiszemeltek:David Mendes Da Silva (holland, szabadon igazolható, legutóbb Red Bull Salzburg)



3:01-TŐL LÁTHATÓ DA SILVA ARSENAL ELLENI GÓLJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik