Háromgólos vereséget szenvedett az FTC

Vágólapra másolva!
2011.02.12. 17:36
Címkék
Több magyar labdarúgócsapat is pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A Ferencváros 3–0-s vereséget szenvedett az FK Zlatibor Szpartak ellen, míg a Vasas 1–1-es döntetlen játszott a Trenkwalder Admirával.

Tóth Bencéék háromgólos vereséget szenvedtek a Szabadkától (Fotó: Czagány Balázs)
Tóth Bencéék háromgólos vereséget szenvedtek a Szabadkától (Fotó: Czagány Balázs)
Tóth Bencéék háromgólos vereséget szenvedtek a Szabadkától (Fotó: Czagány Balázs)
Tóth Bencéék háromgólos vereséget szenvedtek a Szabadkától (Fotó: Czagány Balázs)
Tóth Bencéék háromgólos vereséget szenvedtek a Szabadkától (Fotó: Czagány Balázs)

Az NB I-ben szereplő Ferencváros felkészülési mérkőzésen 3–0-s vereséget szenvedett az FK Zlatibor Szpartaktól – adta hírül az ulloi129.hu.

Néhány hete szintén a szabadkai csapattal csapott össze az FTC, akkor Liban Abdi góljával 1–0-ra nyertek Prukner László legényei.

Az első játékrészben a szerbiai csapat szerezte meg a vezetést: Marko Mirics indult meg a jobb oldalon, majd körülbelül 18 méterről bombagólt lőtt a zöld-fehérek kapujába.

Nem hozott ferencvárosi gólt a második félidő sem, sőt két újabb szabadkai találat született. Mindkétszer Vlagyimir Veszelinov volt eredményes, előbb egy jobb oldali beadást értékesített, majd középen kibújva lőtt Justin Haber kapujába.

A honlap beszámolója szerint a Ferencváros nem tudott valamirevaló helyzetet kialakítani, leginkább pontrúgásokból kísérletezett.

FK ZLATIBOR SZPARTAK (szerbiai)–FERENCVÁROS 3–0 (1–0)

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
FK zlatibor szpartak (szerbiai)–Ferencváros 3–0 (1–0)
Ferencváros: Ranilovic (Haber, a szünetben) – Sosa, Dragóner, Tutorics, Balog Z. – Sztanics (Andrezinho, a szünetben), Rósa (Tóth B., a szünetben), Józsi (Birge, a szünetben), Heinz (Hassan, a szünetben) – Morales (Schembri, 65.), Miljkovic
G: Mirics (16.), Veszelinov (67., 77.)

REZES GÓLLAL MUTATKOZOTT BE A VASASBAN

Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a Vasas az osztrák Trenkwalder Admira ellen Ausztriában.

A DVSC-TEVA-tól kölcsönvett, a Vasas mezében először pályára lépő Rezes László már a második percben gólt szerzett, de nem sokkal később egy távoli lövést követő kipattanó értékesítésével egyenlítettek az osztrákok.

Ferenczi István is betalálhatott volna: Rezes mellel készítette le neki a labdát lövésre, a 33 éves támadó azonban a védőbe lőtt. A második játékrészben nem született több gól, így a végeredmény 1–1 lett.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Trenkwalder Admira (osztrák)–VASAS 1–1
Vasas: Németh G. – Polényi, Arnaut, Gáspár, Katona (Mileusznics, a szünetben) – Balog, Kovács G., Arsics, Rezes – Lázok (Szilágyi, a szünetben), Ferenczi
A Vasas gólszerzője: Rezes (2.)

NYERT A SIÓFOK, A HALADÁS ÉS A PÁPA IS

Kettéosztott kerettel két mérkőzést is játszott a BFC Siófok : a Balaton-partiak 2–2-re végeztek a Pápa II-vel, majd simán legyőzték a Budaörs együttesét.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
BFC SIÓFOKLOMBARD PÁPA II 2–2 (2–0)
Siófok, Csárdaréti úti műfüves pálya, 50 néző. Vezette: Pankász
SIÓFOK: Szalma – Pécseli, Ludánszki, Fesztrás, László – B. Tóth, Melczer, Kanta Sz. (Balogh G.), Horváth A., Marozsán – Thiago
G: Kanta Sz., B. Tóth, ill. Zsivóczki, Nyári
BFC SIÓFOKBUDAÖRS 3–0 (1–0)
Siófok, 50 néző. Vezette: Pankász
SIÓFOK: Molnár P. – Mogyorósi, Fehér (Katona), Márton (Graszl K.), Novák – Délczeg, Tusori, Kecskés, Lukács – Honma, Nomel
BUDAÖRS: Horváth Z. (Kozma) – Pleván, Hegedűs, Varga D., Mihályi – Csengő (Kollega), Lászka, Csobánki, Farkas – Roni (Szűcs P.), Tüske (Márkus)
G: Honma, Nomel, Lukács

Az élvonalbeli Szombathelyi Haladás Branislav Fodrek góljával 1–0-ra győzött az NB II Nyugati csoportjának élcsapata, a Gyirmót ellen felkészülési mérkőzésen.

Fodrek az első félidőben, Kenesei Krisztián előkészítése után szerezte meg a találkozó egyetlen gólját, a meccsen mindkét csapat eltalálta egyszer-egyszer a kapufát is.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
SZOMBATHELYI HALADÁS–GYIRMÓT1–0 (1–0)
Szombathely, 100 néző. V: Szabó Z.
HALADÁS: Rózsa – Schimmer (Csontos), Guzmics (Korolovszky), Nagy II G., Tóth P. – Nagy I G., Irhás (Rajos), Sipos N., Halmosi (Lattenstein) – Kenesei K., Fodrek (Oross)
GYIRMÓT: Deli – Kiss Zs., Böjte, Kozmér, Szabó Cs. – Czanik, Tóth B., Baumgartner (Polyák), Nagy L. – Laki, Weitner
G: Fodrek

A Lombard Pápa könnyedén, 3–0-ra nyert az NB III Bakony-csoportjában szereplő Balatonfüred ellen. A helyzetek alapján akár sokkal nagyobb különbségű győzelem is kialakulhatott volna.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Lombard Pápa TFC–Balatonfüredi FC 3–0
Pápa
Lombard: Takács V. – Nagy S., Dlusztus, Supic (Bali), Rajnay – Quintero, Gyömbér (Tóth G.), Takács P., Heffler N. – Rebryk, Marics (Palkó)
G: Rebryk, Takács P., Palkó

SZLOVÁK ELLENFÉL ELLEN NYERT A DIÓSGYŐR

A DVTK egy félidő alatt eldöntötte az MFK Kosice elleni felkészülési mérkőzést. A diósgyőriek negyvenöt perc alatt Nagy Tamás, a spanyol második ligában a 2005–2006-os idényben gólkirályi címet szerző José Juan Luque, valamint George Menougong góljával 3–0-ra elhúztak, és a szlovák élvonalban a 10. helyen álló kassaiak már csak szorossá tudták tenni a meccset.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Diósgyőri VTK–MFK Kosice (szlovák) 3–2 (3–0)
Diósgyőr, műfüves pálya,300 néző. Vezette: Rendek
DVTK: Giák – Vadász (Kovács Zs.), Gal, Rakovics, Gohér (Szabó P.) – Dobos, Nagy T. (Illés), Arze, Luque – George (Bogáti), Pál Sz. (Vasas)
G:Nagy T.,Luque, George, ill. Kuzma, Gal (öngól)

KIKAPOTT A HONVÉD II, IKSZELT AZ ÚJPEST B

1–1-es döntetlen játszott az Újpest FC B a Monorral. Érdekesség, hogy a monoriak csapatában Erős Károly, a „lila-fehérek" másodedzője is pályára lépett.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
ÚJPEST FC B–MONOR 1–1 (0–1)
Újpest FC B: Esterházy (János G., a szünetben) – Privigyei, Litauszki, Szalai V., Tóvizi – Hullám, Popovics – Kovács Á. (Széki, a szünetben), Bognár I., Czimmermann (Érdi M., 65.) – Pfeffer (Szabó B., a szünetben)
G: Szabó B. (83.)

A Budapest Honvéd második számú csapata 3–1-es vereséget szenvedett a REAC-tól.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Budapest Honvéd-MFA–REAC 1–3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik