Halmosi engedett a Haladásnak, de egy feltétele még van

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 11:52
null
Halmosi Péter egy lépéssel közelebb került a Haladáshoz (Fotó: Tumbász Hédi, archív)
Címkék
Halmosi Péter elfogadta a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ajánlatát, de egy a nyilvánosság előtt fel nem fedett feltétele van az aláírásért cserébe – adta hírül a Haladás honlapja.

 

„Csak, hogy mindenki tisztán lásson, foglaljuk össze, ami eddig történt – idézi a honlap az angol Hull Citytől hazatérő játékost. – A klub és mi is elmondtuk, mi lenne a feltétele annak, hogy Szombathelyen folytassam. Volt köztük különbség. Vasárnapig vártuk, mit lép a Haladás. Aztán jött a telefon, eredeti ajánlatukat tudják tartani. Megálltak az egyeztetések. Tegnap reggel azonban úgy döntöttem, engedek, és elfogadom, amit ajánlottak: igent mondtam. A szerződést azonban még nem írtam alá, hiszen van egy „apróbb” dolog, amelyet rendezni kellene felém. Azt gondolom, azok után, hogy mindenben engedtem, változtatás nélkül elfogadtam a csapat ajánlatát, megérdemlek annyit, hogy ezt az ügyet rendezzük. Most várok. Ígéretet kaptam rá, hogy a héten megoldódik az ügy. Ha ez megvan, abban a pillanatban aláírom a szerződésem.”

Halmosi 2007-ben szerződött Angliába, ahol előbb a Plymouth Argyle, majd a Hull City alkalmazottja volt. Utóbbi a napokban bontotta fel az idényben egyáltalán nem szerepeltetett magyar játékos szerződését.

A játékos a Haladás honlapjának megerősítette, hogy a Blackpool ajánlata komoly; az angol élvonalbeli csapat menedzsere Ian Holloway, aki az első edzője volt Angliában, a Plymouthnál, és aki azt mondta róla, a legprofibb játékos, akivel eddig dolgozott. Arra a kérdésre, hogy a Premier League-ben mennyivel kereshetne többet, mint a Haladásnál, a játékos azt mondta: minimum tizenötször.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik