HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.09.06 15:00 Frissítve: 2015.03.27 01:31

Haladás: újabb fázisához érkezett a stadionfejlesztés

Pénteken a szombathelyi Városházán sajtótájékoztatót tartottak, melynek témája a megújuló Rohonci úti stadion neve volt. Ezt a nevet ugyanis nem viselheti majd a létesítmény.

HIRDETÉS

„Hende Csaba miniszter úr bejelentése után azonnal elkezdődött az egyeztetés és a munka. Első körben azokkal, akik ezt a létesítményt használják. Mindannyiuk véleményét kikérjük arról, hogy milyen Haladás-stadionra, sportcsarnokra és létesítményekre van szükség. Ma megtörtént az első lépés: azt kértük a Haladás Szurkolói Kör képviselőjétől, a labdarúgó kft. vezetőitől, a városi diáksportszövetségtől, a szabadidősport-szövetségtől és a Haladás VSE elnökségétől, hogy lehetőleg egy héten belül próbálják meg összefoglalni azokat az igényeiket, amelyeket a tervezés folyamatában felhasználhatunk, ugyanis jövő csütörtökön Szombathelyre érkezik Vígh László kormánybiztos. Időben egy picit be vagyunk szorítva, szeretnénk minél korábban összeállítani a terveket, ugyanis 16 hónap körül van az átfutása az ilyen kaliberű beruházásoknak. Egy a lényeg: nagyszerű létesítményünk legyen, olyan, amely nemcsak a sportcélokat szolgálja, hanem az egész városrészt átalakítja" – idézi a témával kapcsolatban Puskás Tivadar polgármestert a haladasfc.nyugat.hu.

Felszólalt Illés Béla, a Haladás korábbi kiváló játékosa, jelenlegi tulajdonosa is.

„A szombathelyi szurkolók mindenképp megérdemlik, hogy egy új, fantasztikus stadionban szurkoljanak, hiszen évek óta a mi meccseink az egyik leglátogatottabbak az NB I-ben. Úgy gondolom, a csapat is megérdemli, hogy egy nemzetközi szintű stadionban játssza a találkozóit" – mondta Illés Béla.

A portál beszámolója szerint a Haladás szurkolói hétfő este hét órakor egyeztetnek a stadionnal kapcsolatos elképzeléseikről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS