HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2013.09.06 15:00 Frissítve: 2015.03.27 01:31

Haladás: újabb fázisához érkezett a stadionfejlesztés

Pénteken a szombathelyi Városházán sajtótájékoztatót tartottak, melynek témája a megújuló Rohonci úti stadion neve volt. Ezt a nevet ugyanis nem viselheti majd a létesítmény.

„Hende Csaba miniszter úr bejelentése után azonnal elkezdődött az egyeztetés és a munka. Első körben azokkal, akik ezt a létesítményt használják. Mindannyiuk véleményét kikérjük arról, hogy milyen Haladás-stadionra, sportcsarnokra és létesítményekre van szükség. Ma megtörtént az első lépés: azt kértük a Haladás Szurkolói Kör képviselőjétől, a labdarúgó kft. vezetőitől, a városi diáksportszövetségtől, a szabadidősport-szövetségtől és a Haladás VSE elnökségétől, hogy lehetőleg egy héten belül próbálják meg összefoglalni azokat az igényeiket, amelyeket a tervezés folyamatában felhasználhatunk, ugyanis jövő csütörtökön Szombathelyre érkezik Vígh László kormánybiztos. Időben egy picit be vagyunk szorítva, szeretnénk minél korábban összeállítani a terveket, ugyanis 16 hónap körül van az átfutása az ilyen kaliberű beruházásoknak. Egy a lényeg: nagyszerű létesítményünk legyen, olyan, amely nemcsak a sportcélokat szolgálja, hanem az egész városrészt átalakítja" – idézi a témával kapcsolatban Puskás Tivadar polgármestert a haladasfc.nyugat.hu.

Felszólalt Illés Béla, a Haladás korábbi kiváló játékosa, jelenlegi tulajdonosa is.

„A szombathelyi szurkolók mindenképp megérdemlik, hogy egy új, fantasztikus stadionban szurkoljanak, hiszen évek óta a mi meccseink az egyik leglátogatottabbak az NB I-ben. Úgy gondolom, a csapat is megérdemli, hogy egy nemzetközi szintű stadionban játssza a találkozóit" – mondta Illés Béla.

A portál beszámolója szerint a Haladás szurkolói hétfő este hét órakor egyeztetnek a stadionnal kapcsolatos elképzeléseikről.

2019.01.19 14:05:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Sion elleni meccsen bemutatkozott a Ferencváros új igazolása, Lasa Dvali.

2019.01.18 17:17:30

Labdarúgó NB I ILKU MIKLÓS

Az UEFA éves pénzügyi jelentése alapján elhelyezhetjük magunkat a futballtérképen.

2019.01.17 16:05:08

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Sisa Tibor bemutatta az új, kooperatív oktatási modellt, és futballunk nagy lehetőségéről is beszélt.

2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu