Haladás: Szentes kitett a csapatból két alapembert - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 22:37
Fehér Zoltánt és Iszlai Bencét is felmentették a munkavégzés alól Szombathelyen. Szentes Lázár, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője a csapat két alapemberét kiáltotta ki bűnbaknak a Videoton elleni súlyos vereség után – írja a rangado.hu.

A rangadó.hu péntek este a Haladás egyik vezetőjétől úgy értesült, hogy Szentes Lázár vezetőedző a szombati, Ferencváros elleni bajnoki meccs előtt kitette a szombathelyi csapat keretéből Fehér Zoltánt és Iszlai Bencét, mert őket kiáltotta ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7–0-s vereséget követően.rangadó.hu péntek este a Haladás egyik vezetőjétől úgy értesült, hogy Szentes Lázár vezetőedző a szombati, Ferencváros elleni bajnoki meccs előtt kitette a szombathelyi csapat keretéből Fehér Zoltánt és Iszlai Bencét, mert őket kiáltotta ki bűnbaknak a Videoton elleni, múlt vasárnapi 7–0-s vereséget követően.

Mindkét játékost felmentették a munkavégzés alól, a pontos sorsukról, illetve hogy hol edzhetnek a későbbiekben, egyelőre nem született döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik