nemzetisport.hu 2014.08.08 10:15 Frissítve: 2015.01.26 04:06

Haladás: Rocchi és Cribari egy plusz egy évre írhat alá - sajtóhír

A lalaziosiamonoi.it információi szerint Tommaso Rocchi és Emílson Cribari is hajlik a Szombathelyi Haladással kötött egyezségre, mindkét játékos egy plusz egy évre írhat alá.

Rocchi igényeiről már tudnak a Haladás vezetői – kérdés, meg tudnak-e egyezni mindenben (Fotó: Action Images)

A vélhetően belsős információkat kapó olasz honlap úgy tudja, Rocchi és Cribari is egyéves szerződést köt a Haladással, a megállapodásban szerepel hosszabbítási opció még egy évre. A két játékos bónuszt kap, ha nemzetközi kupaszereplést érő helyhez segíti játékával a Haladást.

Egyik rutinos labdarúgó sem rendelkezik szerződéssel, Rocchi és Cribari is szabadon igazolható. Rocchival a múlt héten tárgyaltak a szombathelyiek, akik kérték, hogy írásban is erősítse meg szerződési igényeit – ezt meg is tette. A 36 éves, háromszoros olasz válogatott Rocchi legutóbb a Padova, míg a 34 éves Cribari a Rangers csapatát erősítette. Ketten együtt 344 bajnoki mérkőzésen szerepeltek a Lazio színeiben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag (Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Emílson Sánchez Cribari (brazil, legutóbb Rangers – Skócia), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország)
2020.03.30 21:22:19

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

2020.03.29 23:36:50

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

„Amit ezen a mérkőzésen látni lehetett, az felülmúlta minden néző várakozását.”

2020.03.29 14:45:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Egy pillanatra meg lehet állni, de még várnék a visszatekintéssel.”

2020.03.27 16:29:43

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

A nehéz időkben a korábbi válogatott középpályás Pécelen igyekszik magát hasznossá tenni.