nemzetisport.hu 2014.08.08 10:15 Frissítve: 2015.01.26 04:06

Haladás: Rocchi és Cribari egy plusz egy évre írhat alá - sajtóhír

A lalaziosiamonoi.it információi szerint Tommaso Rocchi és Emílson Cribari is hajlik a Szombathelyi Haladással kötött egyezségre, mindkét játékos egy plusz egy évre írhat alá.

Rocchi igényeiről már tudnak a Haladás vezetői – kérdés, meg tudnak-e egyezni mindenben (Fotó: Action Images)

A vélhetően belsős információkat kapó olasz honlap úgy tudja, Rocchi és Cribari is egyéves szerződést köt a Haladással, a megállapodásban szerepel hosszabbítási opció még egy évre. A két játékos bónuszt kap, ha nemzetközi kupaszereplést érő helyhez segíti játékával a Haladást.

Egyik rutinos labdarúgó sem rendelkezik szerződéssel, Rocchi és Cribari is szabadon igazolható. Rocchival a múlt héten tárgyaltak a szombathelyiek, akik kérték, hogy írásban is erősítse meg szerződési igényeit – ezt meg is tette. A 36 éves, háromszoros olasz válogatott Rocchi legutóbb a Padova, míg a 34 éves Cribari a Rangers csapatát erősítette. Ketten együtt 344 bajnoki mérkőzésen szerepeltek a Lazio színeiben.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Gaál Bálint (Sopron), Katona Máté (Sopron), Nagy Olivér (Paks), Varga Gábor (Sopron), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest – kölcsönbe). Profi szerződést kaptak: Angyal Zsolt, Gyurján Márton, Jancsó András, Rácz Barnabás, Tihanyi Olivér és Tóth Martin
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag (Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (Ajka után kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza, majd Videoton), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Szalim Arras (algériai, legutóbb Csengtu Tiancseng – Kína), Emílson Sánchez Cribari (brazil, legutóbb Rangers – Skócia), Andrij Jefremov (ukrán, legutóbb Dinamo Kijev – Ukrajna), Tommaso Rocchi (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Padova – Olaszország)
2020.09.21 17:05:20

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Megnéztük, mire mentek az NB I-ben az elmúlt két évtized meghatározó válogatott játékosai.

2020.09.20 14:26:41

Labdarúgó NB I H. D.

Nikolics Nemanja duplázott, Márton Gábor csapata könnyedén továbbjutott a legjobb 64 közé.

2020.09.18 19:58:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Menedzsere, Varga Sándor szerint sem könnyű eset, de már 25 éve az egyik legjobb barátja.

2020.09.20 12:07:19

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A Tiszaújváros vezetést szerzett odahaza a kispestiek ellen, de a címvédő meg sem állt aztán hét gólig.