Haladás: „Radó érkezése csak a Ferencvároson múlik”

Vágólapra másolva!
2017.02.09. 09:52
Mészöly Géza, a labdarúgó NB I-ben hetedik helyen álló Haladás vezetőedzője elmondta, még egy támadót szerződtetnének a február 14-én záruló téli átigazolási időszakban. Könnyen lehet, hogy az erősítés Radó András, a Ferencváros játékosa lesz.

„Valószínűleg csak az utolsó pillanatban várható érkező – idézi a haladasfc.nyugat.hu Mészöly Gézát, a Haladás trénerét. – Nem titok, hogy szeretnék igazolni, és nagyon bízom benne, hogy érkezik hozzánk még egy támadó. Úgy néz ki, hogy most a hét közepén ez még nem valósítható meg, de remélem, hogy a hétvégén eldől, hiszen jövő hét elején zárul az átigazolási időszak.”

„Radó András közeledik is a Haladáshoz, meg nem is. Teljesen a Ferencváros döntésén múlik az üzlet, hogy a Fradinál miképp gondolják, szükségük van-e Radó játékára, vagy sem. A döntés a Ferencváros kezében van, mi természetesen nagyon szeretnénk, hogy visszatérjen. Ha a Fradi úgy érzi, hogy a legjobb tizennégy-tizenöt játékosa között van, akkor nyilván nem engedi el. Ráadásul a hétvégén kupaforduló következik. Természetesen van B-tervünk is arra az esetre, ha Radót nem engedné el a Fradi, de azt csak az utolsó pillanatban tudjuk megvalósítani” – tette hozzá Mészöly Géza. haladasfc.nyugat.hu Mészöly Gézát, a Haladás trénerét. – Nem titok, hogy szeretnék igazolni, és nagyon bízom benne, hogy érkezik hozzánk még egy támadó. Úgy néz ki, hogy most a hét közepén ez még nem valósítható meg, de remélem, hogy a hétvégén eldől, hiszen jövő hét elején zárul az átigazolási időszak.”

„Radó András közeledik is a Haladáshoz, meg nem is. Teljesen a Ferencváros döntésén múlik az üzlet, hogy a Fradinál miképp gondolják, szükségük van-e Radó játékára, vagy sem. A döntés a Ferencváros kezében van, mi természetesen nagyon szeretnénk, hogy visszatérjen. Ha a Fradi úgy érzi, hogy a legjobb tizennégy-tizenöt játékosa között van, akkor nyilván nem engedi el. Ráadásul a hétvégén kupaforduló következik. Természetesen van B-tervünk is arra az esetre, ha Radót nem engedné el a Fradi, de azt csak az utolsó pillanatban tudjuk megvalósítani” – tette hozzá Mészöly Géza.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Funsho Bamgboye (nigériai, szabadon igazolhatóként, előző klubja: Aspore Academy – Katar), Gajdos Zsolt (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe érkezők: Mészáros Karol (szlovákiai, DVSC)
Kölcsönből visszatérők: Devecseri Szilárd (Mezőkövesd), Jancsó András (Gyirmót FC Győr)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Kemenes Szabolcs (Paks), Daniel Beichler (osztrák, próbajáték, szabadon igazolható, St. Pölten – Ausztria), Mervó Bence (FC Sion – Svájc, jelenleg kölcsönben Slask Wroclaw – Lengyelország), Radó András (Ferencváros)
Távozók: Sjoerd Ars (holland, Fortuna Sittard – Hollandia), Gaál Bálint (Vasas), Hegedűs János (Puskás Akadémia FC)
Kölcsönbe távozók: Angyal Zsolt (ZTE FC), Leandro Antonio Martínez (argentin-olasz, olaszországi – AS Lucchese Libertas – kölcsön után MTK Budapest)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik