Haladás: Radó András kedden Münchenbe utazik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 17:49
Kedden Münchenbe utazik a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás korosztályos válogatott támadója, Radó András, aki augusztus 2-án, a Kecskemét elleni bajnokin sérült meg, ám azóta sem térhetett vissza a pályára – pedig a játékos szerint egy térdszalaghúzódásnak ennyi idő alatt rendbe kellett volna jönnie.

„A közelmúltban Tommaso Rocchi sérülése kapcsán Szombathelyen járt az 1860 München egyik masszőre, akivel én is összeismerkedtem. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, rendszeresen érdeklődik, hogy van a sérülésem. Felajánlotta, hogy ha gondolom, összehoz egy müncheni térdspecialistával” – kezdte a haladas.hu-nak adott nyilatkozatát Radó András.haladas.hu-nak adott nyilatkozatát Radó András.

„Korábban már megnézett Szombathelyen Kálmán doktor, Győrben Balogh doktor, Székesfehérváron Mohácsi doktor. Egyikük sem mondta, hogy műteni kellene, viszont egy térdszalaghúzódásnak és zúzódásnak ennyi idő alatt már rendbe kellett volna jönnie. Lehet, hogy a csonthártyám is begyulladt, nem tudom. Mindenesetre kedden kiutazok az előbb említett német doktorhoz, abban bízom, hogy azt mondja: a fájdalom dacára is nyugodtan edzhetek, nem sérülök rá. A héten ugyanis csak futottam, a labdás edzésekbe nem szálltam be, de így is fáj a térdem. Ezt még valahogy kibírom, a lényeg, hogy ha pályára lépek végre, ne sérüljek rá. Szóval abban reménykedem, hogy ezzel a jó hírrel térek haza szerdán” – tette hozzá a 21 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik