nemzetisport.hu 2019.04.04 20:47 Frissítve: 2019.04.06 18:07

Haladás: nem tudott dönteni az MLSZ Király Gáborról

Az MLSZ elhalasztotta a döntést Király Gábor eltiltásáról, mert a fellebbviteli tárgyaláson nem tudott döntést hozni arról, jogos-e a korábbi válogatott kapus büntetése.

Király Gábor ügyét tovább nyújtja az MLSZ (Fotó: Balogh László)

 

A klub honlapjára korábban kitett beszámoló szerint az MLSZ fellebbviteli bizottsága csütörtökön 16 órakor tárgyalta az ügyet – ám döntés továbbra sem született, ez későbbre várható.

Király Gábor a saját honlapján reagált a csütörtökön történtekre.

„Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága csütörtökön 16 órakor tárgyalta az ügyemet és azon ismertette a bizonyítékként szolgáló hangfelvétel akusztikai szakértő által készített vizsgálati jelentését. A szakértői jelentés nem támasztja alá a játékvezetői jelentésben ismertetett, a felelősségre vonás alapjául szolgáló nyilatkozatokat.

Mivel idézés hiányában nem vehettem részt az ülésen sem én, sem jogi képviselőm, így eljárási jogaimmal nem élhettem. A jegyzőkönyv szerint erre csak további külön nyilatkozatban van módom, közben pedig a felfüggesztésem továbbra is érvényben van.

Mivel minden bizonyíték rendelkezésre állt a döntéshozatalhoz, érthetetlen számomra a halasztás.

Továbbra is kiállok az igazam mellett, és az ügynek biztosan lesz folytatása…”

Mint ismert, Királyt azért tiltották el három mérkőzésről, mert a Ferencváros elleni meccsen Karakó Ferenc kiállította reklamálásért. A labdarúgó fellebbezett, de ennek nincs halasztó hatálya, azaz Király az ügy lezártáig nem játszhat – jelen állás szerint a DVTK és az MTK elleni bajnokikat is ki kell hagynia.

2020.08.03 00:21:27

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Kifejezetten büszke vagyok arra, hogy mindmáig kizárólag magyar nemzetiségű játékosok alkotják a keretet.”

2020.08.02 22:16:58

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Ők legalább csak magyarokat játszatnak.

2020.08.02 22:15:32

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

ALAPVONAL. A 12 csapatos labdarúgó NB I-ben kilencnél magyar a vezetőedző. Sokszor hivatkozunk arra, hogy a honi futballnak a hagyományaiból kell építkeznie, nos, íme, itt a lehetőség.

2020.07.30 19:54:13

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Kulturáltan megfogalmazott búcsú.