HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.03 09:05 Frissítve: 2018.07.03 09:27

Haladás: nehezen élte meg a tavaszi szezont a korábbi alapember

Amíg Mészöly Géza, majd az őt váltó Pacsi Bálint irányította a Haladást, Polgár Kristóf alapembernek számított a szombathelyi együttesben. Michal Hipp novemberi érkezése után azonban először a csapatból, aztán a keretből is kiszorult. Június 30-án lejáró szerződését nem hosszabbította meg a szombathelyi klub.

HIRDETÉS

A 21 éves védő egyelőre nem találta meg új csapatát, ahogy azt a vaol.hu-nak elmondta, jelenleg az MTK-nál szerepel próbajátékon. Polgár arról is beszélt, hogyan élte meg, hogy a tavaszi szezonban egyszer sem lépett pályára az NB I-ben.

„Először is szeretném megköszönni a klubnak, a csapattársaknak és a szurkolóknak ezt a két évet, rengeteg tapasztalatot és élményt szereztem. Elég, ha csak visszagondolok az első NB I-es meccsre a Ferencváros stadionjában, vagy az első gólomra a Mezőkövesd ellen, amelyekért Mészöly Gézának és Pacsi Bálintnak tartozom hálával, hiszen megkaptam tőlük a lehetőséget és a bizalmat. Sok jó embert és futballistát ismertem meg csapaton belül és kívül is, megemlíteném Stef Wilset és David Williamset, akik mindig hasznos tanáccsal láttak el. Köszönöm a szurkolóknak, hogy az első perctől elfogadtak és megmutatták, milyen a fergeteges hangulat. Nagyon sajnálom, hogy ezt a Rohonci úton nem élhettem át. Nehéz volt megélni a tavaszi szezont. Egy labdarúgónak mindig szombatonként kell megmutatnia, milyen keményen dolgozott egész héten. Természetesen csalódott vagyok, hogy erre nem kaptam lehetőséget. De a nehéz időszak ellenére is jól éreztem magam Szombathelyen.”


NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Jurij Habovda (ukrán, Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Tamás László (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők: Priskin Tamás (FTC)
Kölcsönből visszatérők: Szellák Soma (Dorog, ?), Winkler András (Mosonmagyaróvári TE, ?)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Bolla Gergő, Kovalovszki Máté
Kiszemeltek:
Távozók:
Kiss Tamás (Puskás Akadémia), Polgár Kristóf (szabadon igazolható, érdeklődik iránta: MTK), David Joel Williams (ausztrál, szabadon igazolható, Ázsia?), Stef Wils (belga, a profi labdarúgást abbahagyta, Koninklijke Lyra-Lierse Berlaar – Belgium) 
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Myke Bouard Ramos (brazil, MTK Budapest)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Angyal Zsolt (soproni kölcsön után Újpest)

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS