Haladás: megrekedtek a tárgyalások a klub és Kenesei Krisztián között

Vágólapra másolva!
2011.06.03. 08:25
Címkék
Ahogy arról már beszámoltunk, Oross Márton után Schimmer Szabolcs is szerződést hosszabbít a Haladással, s a vezetők több játékossal tárgyalnak még a folytatásról, így Kenesei Krisztiánnal is, aki a Nemzeti Sportnak elmondta, egyelőre megrekedtek az egyeztetések közte és a klub között.

Szombathelyen majd' egy kezdőcsapatra való játékosnak lejár a szerződése, és a vezetőség azon dolgozik, hogy minél több labdarúgót maradásra bírjon. Eddig sikeres tárgyalásokat folytattak Oross Mártonnal, aki két évvel hosszabbított. Schimmer Szabolcs sem távozik a csapattól, s amint hazaérkezik nyaralásából, aláírhatja a megállapodását, amely 2014-ig a Haladáshoz köti. Ám a sor itt még nem ér véget: Kenesei Krisztiánnak, Lengyel Dánielnek, Rajos Gábornak és a szlovák Branislav Fodreknek is hamarosan lejár a szerződése.

„Kissé megrekedtek a tárgyalások – szögezte le Kenesei Krisztián, a Haladás harmincnégy éves csatára. – Mindkét fél arra vár, hogy a másik lépjen. Örömmel maradok Szombathelyen, ha meg tudunk egyezni. Azt nem tudom, kik jönnek, illetve mennek, ám nem is az én feladatom eldönteni. Természetesen hiányzik majd a csapatból Simon Ádám, de örülök a sikerének, hogy külföldre tudott igazolni, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy Molnár Balázs remekül pótolja. Az a legfontosabb, hogy ne úgy kezdjük a szezont, mint tavaly."

Aczél Zoltán, a Haladás vezetőedzője azt kérte a vezetőségtől, hogy maradjon együtt a csapat.

„Bízom benne, hogy megegyezünk azokkal a futballistáinkkal, akiknek már nem sokáig él a szerződésük, de sajnos lassabban haladunk a kelleténél. Lengyel Dániellel és Rajos Gáborral minden bizonnyal sikerül hosszabbítani. Branislav Fodrek is kapott már ajánlatot, az ő maradására van a legkisebb esély. Zajlanak a tárgyalások Nagy I Gáborral is, de elképzelhető, hogy visszatér az MTK-hoz. Két-három labdarúgóval erősítenénk meg a csapatot. Szeretném, ha együtt maradna a keret, s nem lennének nagy játékosmozgások” – nyilatkozta a szakember.

A Haladástól eddig ketten távoztak, Simon Ádám az olasz Palermóhoz, Lattenstein Norbert pedig a Siófokhoz igazolt. Csontos Zoltánt a Sopron szerezné meg, míg Győrbe vinnék Guzmics Richárdot, aki kijelentette, országon belül nem szeretne klubot váltani, csak akkor távozik, ha külföldről keresik meg.

JÖTTEK-MENTEK
Érkezett:
Távozott: Lattenstein Norbert (Siófok), Simon Ádám (Palermo – Olaszország)
Akivel tárgyalnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik