Haladás: közel a megállapodás Keneseivel, Andorka túl drága lehet

Vágólapra másolva!
2011.06.09. 18:23
A Haladás ügyvezető igazgatója, Tóth Miklós úgy nyilatkozott, közel a megállapodás Kenesei Krisztiánnal, akinek lejárt a szerződése a szombathelyieknél. A vezető hozzátette, a Nyíregyháza játékosa, Andorka Péter iránt érdeklődtek, de túl drága lehet.

„Kenesei Krisztiánnal naponta egyeztetünk, tegnap is beszéltünk vele, úgy tűnik, közel állunk a megállapodáshoz – mondta Tóth Miklós a vasnepe.hu-nak. – Branislav Fodreknek korábban kétéves szerződést ajánlottunk, a szlovák fiú még gondolkodik az ajánlatunkon, ugyanakkor említette, hogy más országban is szerencsét próbálna. Abban maradtunk, amennyiben elfogadja a feltételeket, jelentkezik."vasnepe.hu-nak. – Branislav Fodreknek korábban kétéves szerződést ajánlottunk, a szlovák fiú még gondolkodik az ajánlatunkon, ugyanakkor említette, hogy más országban is szerencsét próbálna. Abban maradtunk, amennyiben elfogadja a feltételeket, jelentkezik."

„Nagy I. Gábornak lejárt a kölcsönadási szerződése, Gabihoz hasonlóan mi is azt szeretnénk, ha a következő szezonban is nálunk futballozna – erről azonban tárgyalnunk kell az MTK-val. Az előző szezonban kölcsönben az NB II-es Kozármislenyben védő Gőcze Gergőről jó híreket hallottunk, a kapus nálunk kezdi a felkészülést, majd meglátjuk, hogy kapusedzőnk hogy vélekedik róla. Nem titok, felvetődött a Nyíregyházán futballozó Andorka Péter neve is, ám a csatárt érvényes kontraktus köti a szabolcsiakhoz, és számunkra meglehetősen drága a kivásárlási ára" – tette hozzá a vezető.

A Haladással kapcsolatos hír még, hogy az együttes jövő hét kedden kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik