Haladás: korai kezdés, török edzőtábor, ausztriai meccsek

Vágólapra másolva!
2014.12.17. 09:22
A török edzőtábor mellett öt felkészülési meccset vív idehaza és a környező országokban a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata.

Idén még egyszer, december 31-én, 10 órakor találkoznak a Szombathelyen élő Haladás-játékosok a hagyományos év végi, Rohonci úti öltözőbeli koccintásra – írja a klub hivatalos honlapja.

Ezt követően január 5-én kezdi a felkészülést a vasi zöld-fehér csapat, majd január 20. környékén (a pontos dátum még nem ismert) nyolc-tíz napos törökországi edzőtáborba utazik, ahol több felkészülési mérkőzést is vív (a túrát még szervezik, az ellenfelek nem ismertek).

Vörös Csaba technikai vezető elmondta, a vasiak első itthoni (vagy szomszédos országbeli) felkészülési mérkőzésüket hazaérkezésük után január 30-án, pénteken vívják, az ellenfél még nem ismert. Egy nappal később, 31-én, szombaton a szlovák harmadosztályú Bős (Gabcikovo) ellen meccselnek Szombathelyen Schimmer Szabolcsék. Február 14-én, szintén szombaton az osztrák harmadik ligás SV Lafnitz vendégeként lép pályára a Haladás, míg 18-án, szerdán is lesz edzőmeccs, ám a szombathelyiek még ellenfelet keresnek erre a napra.

Január 21-én, szombaton 14 órakor a szlovák első osztályú Spartak Trnava elleni idegenbeli mérkőzésen tartja bajnoki főpróbáját a csapat. Az NB I tavaszi folytatása január 27-én rajtol, a 18. fordulóban a Haladás a Diósgyőrt fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik