Haladás: koncert és tűzijáték a stadion búcsúztatóján

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2015.11.25. 07:57
Koncerttel, tűzijátékkal és győzelemmel búcsúztatná lebontásra váró Rohonci úti stadionját a Haladás. A klub vezetősége már javában dolgozik rajta, hogy minden tekintetben emlékezetessé tegye a december 12-i, Puskás Akadémia elleni bajnokit.
„Igyekszünk szurkolóinknak felejthetetlen élménnyel szolgálni, az ünnep azonban akkor lenne teljes, ha a csapat folytatná a jó szereplést” – mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

Az együttes idén hátralévő négy bajnokiját hazai pályán játssza. A vezetőség ugyanakkor már a jövőre is gondol, és a keret megerősítésén töri a fejét: „Vannak még szabad helyek a keretben, keressük-kutatjuk azokat a játékosokat, akik a tavasszal a segítségünkre lehetnek. Nem újdonság, hogy nehéz olyan magyar labdarúgót szerződtetni, aki azonnali erősítést jelentene.”

Így lehetséges, hogy bár az NB III-as Tatabányáról érkeztek próbajátékosok a szombathelyiekhez, valamennyien légiósok. A szakmai stáb a ciprusi Jorgosz Pelajiaszt, valamint az argentin Sergio Aguerót teszteli a héten, majd adott esetben tárgyal az átigazolásukról.

„A ciprusi hátvéd és az argentin csatár is megállta a helyét a harmadosztályban – így Tóth Miklós. – Azért ajánlották őket a figyelmünkbe Tatabányáról, mert a teljesítményük és a tapasztalatuk alapján az élvonalban is kétségkívül jól teljesítenének.”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik