Haladás: Kenesei gondolkodik a hosszabbítási ajánlaton

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.26. 09:10
A nyáron lejár Kenesei Krisztián szerződése a Haladás labdarúgócsapatánál. A klub már egyeztetett a csatárral a hosszabbításról, a támadó egyelőre gondolkodik az ajánlaton.

Amint arról tegnap beszámoltunk, Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője csütörtökön aláírta szerződéshosszabbítását, a szombathelyiek trénere (és valamennyi kollégája) egy plusz egy évre elkötelezte magát a vasi zöld-fehérekhez. Ugyanakkor a klub vezetői nem tétlenkedtek, csütörtökön szerződést ajánlottak Kenesei Krisztiánnak is. Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője csütörtökön aláírta szerződéshosszabbítását, a szombathelyiek trénere (és valamennyi kollégája) egy plusz egy évre elkötelezte magát a vasi zöld-fehérekhez. Ugyanakkor a klub vezetői nem tétlenkedtek, csütörtökön szerződést ajánlottak Kenesei Krisztiánnak is.

A vezetőség annak ellenére számolna vele, hogy a csatár tavasszal eddig sérülés miatt nem tudott pályára lépni, ráadásul korábban nézeteltérése volt Artner Tamás vezetőedzővel.

„Tisztáztuk a helyzetet – mondta Tóth Miklós, a klub ügyvezetője. – Illés Bélával, a Haladás egyik tulajdonosával együtt leültünk Kenesei Krisztiánnal és Artner Tamással. Az edző is úgy vélte, a legfontosabb, hogy a csatár legyen egészséges, mert a jó Kenesei a csapat hasznára lehet.”

„Abban maradtunk, hogy néhány napig gondolkodom az ajánlaton – mondta ezzel kapcsolatban a Nemzeti Sport kérdésére Kenesei. – Erre sajnos most ráérek, hiszen éppen pihenek. A korábbi sérülésem után sajnos túl korán elkezdtem a mozgást, türelmetlen voltam, mielőbb játszani akartam, pályára is léptem az NB II-es csapatunkban, de újra bevizesedett az Achillesem, le kell szívni belőle némi vért és folyadékot, és Abkarovits Géza speciális injekciót is adott – szerencsére megnyugtatott, hogy nincs szükség újabb operációra. Most pihentetnem kell, de a jövő héten már újra edzhetek.”

A kérdés persze az, hogy megy-e vagy marad a labdarúgó.

„Szívesen maradnék – mondta a csatár. – Nem ideális a szituáció, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan jó lesz a lábam. Szeretnék még futballozni, úgy érzem, vagyok olyan állapotban, hogy képes lennék még az első osztályban játszani. Most még nem tudnék végighajtani egy egész meccset, de húsz-harminc percre beállva hozzá tudnék tenni a csapat játékához – ez persze nem jelenti azt, hogy lemondanék a kezdőcsapatba kerülésről.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik