Haladás: Artner és a klub elégedett, aláírták a szerződést

Vágólapra másolva!
2013.04.25. 16:07
Ahogy azt korábban már előrevetítettük, Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője meghosszabbította 2013. június 30-án lejáró szerződését.

A klub csütörtökön a Rohonci úti klubház VIP-termében tartott sajtótájékoztatóján Artner Tamás a média képviselőinek jelenlétében írta alá újabb, egy plusz egy évre szóló szerződését – számolt be a Haladás hivatalos honlapja.

Az eseményen Artner Tamáson kívül részt vett Tóth Miklós ügyvezető igazgató, Vörös Csaba technikai vezető és Székely Tibor másodedző. Illés Béla sportigazgató és kisebbségi tulajdonos autója váltójának meghibásodása miatt nem tudott idejében megérkezni.

„Egy hónapja ültünk le Tamással, és fél óra alatt megegyeztünk vele, ma a szóbeli egyezséget vetettük papírra – nyilatkozta a sajtótájékoztatót követően Tóth Miklós. – A tulajdonosok egyöntetűen elégedettek voltak vezetőedzővel. Azt kértük, folytassa a kiváló szakmai munkát, hiszen a csapat jó futballja eredményességgel is párosul.”

„Az elmúlt másfél évben maximálisan éreztem a tulajdonosok és az ügyvezető bizalmát, ez sokat jelentett. Emellett remek stáb segíti a munkámat, és játékosaim teljesítményéről is csak az elismerés hangján szólhatok. E három kritérium szükséges ahhoz, hogy egy edző eredményesen dolgozhasson” – összegezte az elmúlt időszakot Artner Tamás, majd a sikeres jövőkép alappilléreit is kifejtette.

„Fontos, hogy a nyáron értékes játékosaink nagy részét megtartsuk, őket saját nevelésű fiatalokkal és pár új pár játékossal kiegészítsük. Kialakítottunk egy olyan csapatot, ami hosszú távra megfelelő. Koncepciónk nem változik, a távozó, kiöregedő labdarúgóink helyére tehetséges fiatalokat építgetünk a csapatba, de ha nem lesz az adott posztra megfelelő akadémista, akkor máshonnan igazolunk” – zárta a haladas.hu-nak adott nyilatkozatát a szakember.

Artner Tamást 2011. december 19-én nevezték ki a Haladás vezetőedzőjének, a szombathelyi csapattal a nyolcadik helyen fejezte be az előző idényt. A Hali hat fordulóval a jelenleg zajló kiírás vége előtt szintén a nyolcadik helyen áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik