Haladás: Kenesei áldozat, ketten érkezhetnek a támadóvonalba

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 22:20
Artner Tamás, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője a jövőben sem adná fel a támadófutballt, az ellenfél kapuja előtti visszatámadást – amelynek áldozata az ősszel Kenesei Krisztián lett –, éppen ezért a télen két futballistát is igazolnának a támadóvonalba.

„A tavasszal sem adjuk fel a támadófutballt, a mai modern labdarúgásban legfontosabb a presszing, az ellenfél játékosait állandó nyomás alatt kell tartanunk. Kenesei Krisztián ennek lett az áldozata, és ezért raktam Ugrai Rolandot a csapatba. Vele ugyanis vissza tudunk támadni az ellenfél kapuja előtt, nyomást gyakorolunk rájuk. Ezt is tökéletesítjük, csiszoljuk a felkészülés alatt, szeretném, ha a támadófoci és a presszing a Haladás védjegyévé válna. A gyors támadófutballra megfelelő embereink vannak, a fiatal Radó András, Ugrai Roland, Németh Márió, vagy éppen a nem fiatal, de villámgyors Nagy Gábor. Ami a játékoskeretet illeti: Nagy Dániel visszatért a Videotonhoz, és Korolovszky Gábor is távozik. Két játékost szeretnék igazolni a támadóvonalba, kiszemeltek vannak, de neveket ne várjon tőlem. Távozóról nem tudok, ha valaki nem akar velünk dolgozni, úgyis jelzi" – nyilatkozta Artner Tamás vezetőedző a haladas.hu oldalának.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Kenesei Krisztián – a vezetőkkel történt egyeztetés után – nem hagyja el a Haladás labdarúgócsapatát, amely megerősítette a hírt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik