Haladás: góckutatással igyekeznek segíteni a támadón

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.03. 14:32
Ugrai Roland, a Szombathelyi Haladás támadója szinte az egész őszi szezonban sérülésekkel bajlódott. Kiderült, egy gyulladás lehet minden baj okozója.

Ugrai Roland ősszel eddig hét bajnokin volt kezdő, négyszer pedig csereként állt be, egy gólt szerzett. A támadó legutóbb múlt szombaton, az Újpest ellen csereként szállt be, szerdán viszont a Debrecen ellen (2–2) a keretben sem volt. Nem véletlenül: a csatár szervezetében gyulladás van, de hogy hol, még nem tudni.

„Sajnos elég sok sérülésem volt az elmúlt időben, a hasfalammal, lágyékommal, a szeméremcsontommal is kínlódtam, a múlt szombati, Újpest elleni meccs után pedig másnap alig bírtam lábra állni, úgy fájt hátul a combom – mondta Ugrai a haladas.hu-nak. – Szinte az egész szezonom így ment el, hogy fájt valamim – márpedig ez nem állapot.”

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy egyik sem rúgásból vagy húzódásból ered – tehát nem sportsérülés –, hanem mint kiderült, valamilyen gyulladás van a szervezetemben, ez okozza a problémáimat. Egy ideje góckutatásra járok, urológusnál már voltam, ott mindent rendben találtak, most vérvételre megyek. Edzeni eddig edzettem, csak hétfő óta nem tréningezek, hiszen mint említettem, orvostól orvosig járok, hogy az ügy végére járjak. Jövő héten ismét megpróbálkozom az edzéssel, az idei utolsó, Puskás Akadémia elleni meccsen szeretnék játszani.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik