nemzetisport.hu 2015.07.01 20:36 Frissítve: 2015.07.01 20:44

Haladás: egy évre Budaörsre került az U-válogatott védő

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás egy évre kölcsönadta Hegedűs Jánost a Budaörsnek.

 

Hegedűs János egy évre a Budaörshöz került

Hegedűs a tavasszal már az élvonalban is bemutatkozott, két mérkőzésen is pályára lépett az NB I-ben. Az utánpótlás-válogatott labdarúgó egy évig kölcsönbe került az NB II újoncához, de a Haladásnak már januárban lehetősége van visszahívni a játékost.

A védő a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, szeretne rendszeresen játszani a másodosztályban, és teljesítményével felhívni magára Mészöly Géza figyelmét.

Mint beszámoltunk róla, szintén a budaörsiekkel készül Sváb Dániel, aki néhány nappal ezelőtt korábbi klubjánál, a Cottbusnál próbálkozott, de végül nem kapott szerződést a német csapattól.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL

Érkezők: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, FTC, legutóbb kölcsönben Nyíregyháza), Gosztonyi András (DVTK, szabadon igazolhatóként), Király Gábor (Fulham – Anglia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Farkas Márk (Kisvárda, ?), Hanzl Máté (Siófok, ?), Andrij Jefremov (ukrán, OFC Gabcíkovo, Bős – Szlovákia), Kulcsár Kornél (Mezőkövesd), Medgyes Zoltán (Mezőkövesd), Nagy Olivér (Ceahlaul Piatra Neamt – Románia), Varga Gábor (Ajka, ?)

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp. Honvéd, kölcsön után végleg), Ante Batarelo (horvát, Balmazújváros, szabadon igazolható), Pavel Fort (cseh, 1. FK Príbram – Csehország, szabadon igazolható), Könyves Norbert (Paks), Stef Wils (belga, Cercle Bruges – Belgium), Thomas Wils (belga, Lierse – Belgium), Rafe Wolfe (jamaicai, Dunaújváros)

Távozók: Arnaud Bühler (svájci, Lausanne – Svájc), Andrij Jefremov (ukrán, szabadon igazolható), Kulcsár Kornél (szabadon igazolható), Nagy Olivér (szabadon igazolható)

Kölcsönbe távozók: Hegedűs János (Budaörs), Zsirai Martin (ajkai kölcsön után ismét Ajka)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Raffaele Alcibiade (olasz, Bp. Honvéd?), Laurentiu Branescu (román, Juventus – a Juventus és a Virtus Lanciano közös tulajdona – Olaszország, onnan Omonia Nicosia – Ciprus, kölcsönbe)

Távozhatnak: Andrea Mancini (olasz, szabadon igazolható, érdeklődnek iránta: DC United – Egyesült Államok, Maceratese – Olaszország, Nova Gorica – Szlovénia), Leandro Martínez (olasz-argentin), Tommaso Rocchi (olasz, lejárt a szerződése, érdeklődnek iránta: Nova Gorica – Szlovénia)
NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL

Érkezők: Varga Bence (BKV Előre), Szabó Viktor (Monor), Menyhárt Attila (Vasas)
Kölcsönbe érkezők: Hegedűs János (Haladás)

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek: Sváb Dániel (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)
Távozók: Bartos Attila (Soroksár), Tüske Roland (befejezte pályafutását)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak:
2020.02.23 23:34:19

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

NS-VÉLEMÉNY. Azzal még várjunk, hogy máris megvan a következő szövetségi kapitány.

2020.02.22 23:10:00

Labdarúgó NB I BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az Újpestnek is meg kell találnia a megmentőjét. Vagy ha ez nem megy, akkor a megmentőnek az Újpestet. A magyar futball egészének jövője miatt is.

2020.02.22 22:52:29

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

2020.02.22 09:17:28

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A bajnok három gólt kapott az első félidőben, és innen már nem állt fel, szépíteni is képtelen volt.